Mucizeveannesi Kızlar yokuştan inerken ayağım kaydı ve düştüm yedinci haftamdayım Dr gideyim mi bişey olmuşmudur
Deletedmom71 Mucizeveannesi ne şiddetle düştüğünü burda kimse bilemez. Kalp atışlarını duymuş muydunuz? Duyduysanız bi gidin dinleyin tekrar içiniz rahatlasın. En mantıklısı bi doktora gidip içinizi rahatlatmak
DeryaKaragc Mucizeveannesi bence burdan kimsenin git yada gitme demesini dinleme bebeğinin sana tutunmaya çalıştığı dönemdesin gitmelisin canım
zlemArabacKrba Mucizeveannesi Ben suan 32. Haftamdayım 29 haftalıkken ayağım kaydı ve sağ bacağımın üzerine düştüm. Karnımı çarpmadım ama çok korktum ve hemen hastaneye gittim. Çok şükür biriey yoktu ama insan emin olmak istiyor. Bu yüzden git cnm sende bir kontrol yaptır derim.
Esra___ Mucizeveannesi bence gitmelisin kanama ağrı vs yoksa bi sıkıntı yoktur muhtemelen ama gitmekte fayda var benim 11 haftadayken transitin kapısı kalça ve belime çarpmıştı doktora gittim içim rahatladı
Mucizeveannesi Duymuştuk kalp atışlarını yokuş aşşağı inerken ayağım kaydı yarı sert bildiğin oturarak uzandım dirseğim kötü durumda
Deletedmom71 Mucizeveannesi kalp atışlarını önceden duyduysanız şimdi yine gidin hemen. Kalp atışlarını dinleyin. İçiniz rahatlar hem. Riske atmayın
Mucizeveannesi Kızlar acile gittim ama alttan muayene istemediğimi belirttim ,üstten kalp atışları normal çıktı şükürler olsun