Minik1portakal Merhaba güzel anneler 😍 benim gibi süt içemeyip açığı maden suyuyla kapatmaya çalışanlarınız var mı acaba 🤗 yoğurt peynir yiyebiliyorum ama süt 😩🤭 hiç içemiyorum. Doktorum da günde bir tane maden suyu içersen iyi olur demişti. Mide yanmalarıma da iyi geliyo☺️ Sizde durumlar nedir ? 🤗
Duygus97 Minik1portakal normalde sütü çok severim hamilelikte yararlı ya canım istemiyo midem bulanıyor içerken 🤷♀️ ben de burada okuduğum kadarıyla Kızılay marka aldım hergün bir tane içiyorum bebeğe de kilo aldırıyormuş sanırım daha iyi olur 🤗
Ayssmom Minik1portakal ben her gün maden suyu içiyorum hiç eklem ağrım olmuyor magnezyum ihtiyacımı karşılıyor. Sütün yerini nasıl alabilir ki protein mi var içinde sebebi neymiş minnoş ?
NefesDeniz Minik1portakal Merhaba tatlı anne🤩 bende süt pek içmezdim doktorum sade içemiyorsan içine birazdık kahve yada tarçın ilave edip içebilirsin demişti dilerseniz sizde böyle deneyin😊 Maden suyunu her gün bir bardak muhakkak içiyorum içine birazcık limon sıkarak. Mineral ve magnezyum cenneti çok seviyorummm
Homeless20 Gamze2172 meyveli soda içmek faydalı değil aksine zararlı. Sade sofaya limon sıkıp içmeyi deneyin bnce
Minik1portakal Ayssmom valla bilmiyorum. Ben zaten hiç süt içemezdim. Doktoruma da söyledim içemediğimi hergün bi tane maden suyu iç açığını az da olsa kapatır dedi 🤗
Beyazmelekkk Maden suyu Beypazarı yada Kızılay içiyorum 2 güne bir mutlaka içmeye çalışıyorum günlük 1 kupa süt içiyorum bazen süt bitiyor ama hemen alıyoruz yine arayı açmadan
Damlaltinay Kızlar bence sade sodada içmeyin. Asitli sonuçta. bizim burda bir kadın vardı, sürekli kola ve madem suyunu su gibi tüketirdi, bebeği sakat doğdu. Doktor sebebini asitli içeceklere bağlamış.
Mucizemmm67 Damlaltinay sodadan olduğunu sanmıyorum kola çok zararlı ama maden suyu okadar olunacağını sanmıyorum doktor bıle tavsıye ediyor yoksa zarrrıı olan şeyi Doktor Neden Bıraksın Kı ?
Tatliheyecan Damlaltinay kolayla maden suyu aynı kefeye konulamaz canım maden suyu yeraltından çıkarılan doğal bir içecektir diğeri tatlandırma amaçlı yapay bir gazla yapılmıştır. bir yudum kola içince vicdan yapan bizler gibi değilmiş oturmuş şişe şişe içmiş kolayı demekki maden suyu son derece faydalıdır günde litrelerce içersen ancak zararlı olabilir. O maden suyu değil soda içmiştir soda da gazozun şekersizidir yani yanlış bilgilerle kendini maden suyundan uzaklaştırma.
Mls123456 Damlaltinay soda değil cnm maden suyu olarak alicaksiniz günde 1 tane tüketmek zararlı değil aksine faydali
Homeless20 Damlaltinay maden suyundaki asit zararlı değil o mineralli su olduğu için doğal asit yani.
Minik1portakal NefesDeniz teşekkürler öneriniz için 🤗😍 ben sade içmeyi de severim ama arada mandalina portakal veya limon da sıkıp içiyorum güzel oluyo 🤗
Hfeyza Minik1portakal sade soda çok iyi fakat vücut da içerisinde bulunan tuz nedeni ile ödem de yapıyor , süt ü yulafla meyveli yulafla yemeyi denedin mi bende içemiyorum hatta yoğurt vs de yiyemiyorum ama süt e meyveli yulaf ile başladım hem yulaf da çok faydalıymış 🤗
Minik1portakal Hfeyza denemedim yulafla ama sütün içine bal pekmez reçel vs sevdirebilecek ne varsa kattım bi faydası olmadı 😂🙈 bide yulaf deneyeyim bakalım 🤗
aylinsss Maden suyu akmina tavsiye etmişti diyetisyenim diğerlerinin sodyum oranı çok yüksek hamilelikte yüksek sodyum istemeyiz demişti
Damlaltinay Tatliheyecan Canım doğal gaz gaz olmuyo mu 😀 yazdığım gibi sürekli maden suyu ve kola içerdi. Siz bilirsiniz 🤲
Serpil-3 Valla ben hergün bir tane mecbura kalırsam iki tane sade soda içiyorum midemi rahatlatıyor ayrıca magnezyum için de içiyorum soda candır😂sütte içiyorum buz kutularına kahve yapıp donduruyorum her gün bir yada iki fincan soğuk süte bitane atıp içiyorum ayrıca sabah iki yumurta iki dilim peynir gün içinde 7-8 ceviz iki bardak süt bir kase yoğurt bazen kefir her akşamda et tavuk gibi protein alıyorum doktorum da oo iyi besleniyorsun maşallah dedi🤷♀️🙈🙈