Ayssstii Anneler ve anne adayları balıkesir ve yakın çevresinde iyi doğum doktoru arıyorum bilen varsa yardımcı olabilir mi🙏 biliyorsunuz ki devlet hastanesi doktorları normal doğum yaptırmıyor malesef o yüzden tecrübelerinize ihtiyacım var😊
Merve8494 Ayssstii edremit körfez hastanesi Yaşar kayan 1 numaralı çok ilgili bi doktordur Edremitin eski doktorlarındandır bende doğumumu onda yapacağım annem bana hamileyken doğumunu Yaşar bey yaptırdım eline doğmuşum oğlumda eline doğacak inşallah 😍
Y-S-S-Kra10- Ayssstii Balıkesirde Erol Gökgür var iyi bir doktordur güzel anlatır güler yüzlüdür fakat doğum konusunu hiç konuşmadık artık yavaştan konuşuruz 28.hf oldum
Ayssstii Merve8494 yaa ne kadar da güzel anlamlı bi an 😍 insan araştırdıkça daha çok şey öğreniyor ve buradakiler beklentilerimi karşılamıycak gibi duruyo onun için özel bi an da özel bi ilgi alaka bekliyo insan doğal olarak😊 fiyat bilginiz var mı peki
Merve8494 Ayssstii şuan başka şehirdeyim doğuma oraya gidicem 2020de muayene 215 doğum ücreti Yaşar beyin 3500 du doktora göre doğum fiyatı değişiyor
Y-S-S-Kra10- Ayssstii evet özel muaynehanesi var ama özel sevgi hastanesiyle anlaşmalı doğumu orada yapıyor