Annelerinannesi_61 Kızlar randevu için aylardır bekliyorum ben Bağcılar da oturuyorum kanunu sultan Süleyman Hastanesi’ne randevu almaya çalışıyorum önceden oraya gitmiştim çünkü aylardır randevu vermiyolar bu bölgede hastane ve doktor oneriniz varmı
Asli10 Annelerinannesi_61 güneşli yaman cerrahi merkezinde Eray Balcan var istagram dan da takip edebilirsiniz harika bir dokyordur
Ebruakcetin Annelerinannesi_61 ben de bağcılarda oturuyorum özel nisa hastanesine gidiyorum yenibosna da benim doktorum derya hanım ama hastanedeki tüm kadın doğum doktorları kadın. Birde Yeni iklim hastanesinde nehir hanım var. Bağcılarda devlet hastanesine gitmedim şişli de ve sarıyer de gitmiştim bu tarafta bende bulamamıştım
Duygusuz Annelerinannesi_61 esenler kadın doguma gidebilirsin canım özele gidemiyorsan. Aslında başakşehir çam sakura şehir hastanesi yakın olsa orası baya iyi ama uzak. Özele de gidebilirsen medilife ta Sema yılmaz iyi
Annelerinannesi_61 Asli10 ücret ne kadar ödediniz peki ya bide erkek doktor ben çok utanıyorum yoksa sağlık bu erkek bayan farketmez ama çok utanırım
Asli10 Annelerinannesi_61 gecen sene muayyene 60 liraydı şimdi bilmiyorum doğumu 1500 a yaptırdı. Ama doktordan ekibinden herkesten çok memnun kaldım hepsi sanki anne gibi dvrandı zaten Eray hoca aileden gibi yaklaşıyo hastalarına çok seviyorum kendisini ayrıca en iyi kadın doğumcular genelde erkektir canım ben asla kadın doktora gitmem erkekler daha anlayışlı ve naif oluyorlar
Annelerinannesi_61 Duygusuz canım esenlerdeki hastanede bir doktor önerin varmı peki oraya gidebilirim bak sonuçta devlet hastanesi oda
Annelerinannesi_61 ruveyda14 ben medipole gittim kist ağrısıyla seni ameliyata alcaz içine kist patlamış dedi sonra reddettim tedaviyi devlete gittim öyle bişey yok kim dedi sana dedi devletteki doktorlar
Duygusuz Annelerinannesi_61 evet var aslında ama sen ona alsan bile başka Dr oluyormus halam oraya gidiyordu hep farklı Dr lar bakıyor asistanlar bakıyor diyordu dogum zamanında da zaten Dr secme hakkın yok hangisine denk gelirsen o yaptırıyor