Mucizemmm67 Soda içmek hamılelikte sakıncalı mı ben çok tüketen bırıyım daha öncesinden de şimdi de tüketiyorum zararı Var mıdır ?🚫
46138ady Mucizemmm67 ben günlük içmeye çalışıyorum magnezyum açısından sağlık diye biliyorum ama yine de yanlış bilgi olmasın
Heein Mucizemmm67 canım valah içince kasık ağrılarım azalıyo magnezyum açısından bi sorun olmaz diye duydum ilk halileğimde 4aydan sonra hep içiyordum günde bi tane ama
[silindi] Mucizemmm67 hiç bir sakıncası yok aksine faydası var bebeğe kilo dahi aldırıyor magnezyum eskiliği felan da önlüyor 😊
NilayRuya Mucizemmm67 ben zararı yok diye biliyorum evimden eksik etmiyorum magnezyum açısından çok iyi oluyor
Mucizemmm67 [silindi] ya öylemi ☺️ Teşekkür ederim ozman Canm günde yada ıkı günde bır içmek yeterli olacaktır bıraz korkum vardı içimi rahatlattın tecrübeli olduğunuzdan dolayı hanı ınsan bılmek istyo ilk gebelıgım ve çok zor yollarLa oldu
Hayriye1410 Mucizemmm67 eğer sade maden suyu ise sorun olmuyor doktorum günde en fazla iki şişe içebilirsin demişti. Hem mide yanmasına iyi geliyor hem de magnezyum açısından faydalı
Mucizemmm67 Daryaa bence içmelisin ben içim rahat olmadığından ötürü sordum doktorda da danişmamştmmm açıkcası faydası Varmş :)
purpleviolet Bende çok seviyorum doktorum ilk 3 ay içmesen daha iyi dedi özellikle meyveli olanları nedenini bilmiyorum ama şuan günde 1 adet sade olanlardan tüketiyorum.
Msydn6 Mucizemmm67 meyveli sodalar katkılı onlar zararlı kesinlikle ama doğal maden suyu yani sade soda magnezyum ve mineral açısından çok faydalı canım doktorlarda genelde günde bir tame öneriyor ben hergün içemesemde 2 günde bir içmeye özen gösteriyorum 🤗🌸
-hyt Mucizemmm67 benim doktorum günde 2 adet icebilraim demişti canım hamilelikte soda iyi diye biliyorum ben