Mom26 Merve3460 7-8 lökosit 2-3eritrosit 10-12epitel görüldü diyor aynı böyle yani daha doktora soramadım sonuçu sizce nedir
Nuray23 Mom26 sizde de biraz var. Belki tek kullanimlik toz verebilir gecmis olsun. Ne illet bisey bu yarabbim. Ben 3.antibiyotigi kullaniyorum.
minik55_ Merve3460 merhaba,bende dün tahlil verdim eritrosit Yüksek çıkınca düşük riskinden bahsetti iki doktor da size de öyle bişe dendi mi ilaç olarak da progestan verdi hem iğnesini hem ilacını
Kdrye1987 Bendede enfeksiyon çok fazla asef kullandım geçmedi kasık ağrısından duramadım doktora gittim 5 serum takıldı yatırdı beni serum rahatlattı ama bir kaç gün geçtikten sonra tekrardan başladı ağrılar.hamileyken enfeksiyonu tamamen bitirmek zor galiba
Nuray23 minik55_ eritrosit pozitif ise kana karismis anlamina gelir. Size de antibiyotik vermedi mi acaba.
Aylin_dzgn Merve3460 ben iki hafta kivrandim ağrıdan sizi çok iyi anlıyorum benim iğne ve serumla düştü fitil çok bı işe yaramadı açıkçası🙁
leaf-07 Merve3460 hamile değilim ama 2 hafta önce ben de idrarda yanma acı hissi ile acile gittim, sadece tek-kullanımlık toz verdi. Eve gelince tahlile baktım benim de değer bu kadar yüksek ve antibiyoruk vermedi. Üstelik kanda var sonuçta ve hala kasıklarda ağrı var 🤷♀️
minik55_ Arkadaşlar bana progestan ın hapını be iğnesini verdi 5 tane haftada 1 olacakmışım bide efermag diye bi toz ilaç verdi ama tek kullanımlık falan değil içinde baya bi var