Tomwaits Hangi hastane ve doktora gidiyorsunuz neyinden memnun,neyinden memnun değilsiniz doktorlarınızın? Detaylı ultrasonu kime yaptırdınız?
Emel38 Tomwaits şehir hastanesine gidiyorum.memnunum bütün testleri ücretsiz yaptırıyorum.ayrintili için sadece bu ay sıra bulamadığım için fakülteye gidecegim ayrintili için..
Gm-92 Acıbadem Fatma güçlüye gidiyorum genel olarak memnunum ayda bir gidiyorum detaylı ultrason için Tuncay beye dediler ama ben yaptırmayı düşünmüyorum şuan 21.haftadayım Tomwaits
Asyaerciyes Tomwaits tekden hastanesi özlem katırcı güler yüzlü pozitif bir bayan tahlillerimi sağlık ocağında yaptırabileceğimi söyledi memoriala nilgün hanıma gidecektim ama çok evhamlı ve en küçük bir olayı büyüttüğünü duydum vazgeçtim
Mom8 Tomwaits iki doktorum var canım hem perinatolog Mustafa başbuğa gidiyorum hemde system hastanesi eda ülkü karakılıç eda hanım çok tatlı Güler yüzlü ilgili o sebeple gidiyorum Mustafa hocada riskli gebe olduğum için takibimi yapıyor inanılmaz bilgili ve tecrübeli gözüm kapalı gidiyorum her sıkıntımı çözüyor perinatoloji uzmanı olduğu için detaylı ultrasonumuda kendisi yaptı zaten
pnaraksunkur Emel38 çok mu yoğun oluyor genel bölümler için de randevu vermiyorlar çünkü hangi doktora gidiyorsunuz peki?
PapatyaAnne_ Emel38 Şehir hastanesine gidicem detaylı ultrason için perinatoloji bölümü değil mi yoksa direk kadın doğum bölümüne mi gidicez
Mannik Asyaerciyes bende Özlem hanıma gitmek istiyorum memnunsunuz demek muayene ücreti ve yani ücretleri ne kadar acaba
pnaraksunkur Hüma da Gönül Erkan’a gidiyorum bende hatta bugün kontrolüm vardı detaylı ultrason için randevu aldım haftaya 250 TL ücreti.
Emel38 pnaraksunkur venhar hanım doktorum.3 haftada 1 gittiğim için ben randevu bulabiliyorum.perinatolojide 1 doktor olduğu için randevu bu ay bulamadım.subatta bulursam giderim ona.cok iyi doktor diyorlar.bulamazsam fakülteye gidecegim.oradaki doktolarda çok iyiymiş.
pnaraksunkur Tomwaits evet detaylı ultrason 250 tl ,muayene ücreti 140 tl ,sezaryen ve normal Doğum ücretleri de Gönül Erkan’ın 3.000 TL
Asyaerciyes Tomwaits henüz 12 haftalığız ben sadece ikili test yaptırıyorum kızımdada yaptırmadım sorun çukmazsa inşallah yaptırmayı düşünmüyorum detaylıda başbuğ ön planda
Tomwaits Eslinasare normal kontrolünüze kime gidiyordunuz hastane olarak? Diyorlar ki normal kontrolünü yaptormadığın hastanenin detaylısı ilgilenmiyor seninle falan diyorlar
Tomwaits Tomwaits ben hümaya gidiyorum ama detaylı mı orada yaptırmak istemiyorum çünkü 10 dk bakıyo bakmıyo diyorlar ilgisi yok pek oradaki detaylıya bakan doktorun diyorlar
pnaraksunkur Tomwaits alakası yok bugün randevu aldım her hastamız için 40-45 dakika ilgileniyoruz o yüzden beklemez süreniz çok olur dendi
Tomwaits pnaraksunkur ben Cahit beye gidiyorum onun muayenesi 140,doğumu 3.500 ama detaylıya 350 TL diyorlardı bende dedim doktordan doktora değişiyor mu acaba diye ama ona bir doktor bakmıyor mu zaten neden öyle dendi acaba