Zeyneplena34 https://imgyukle.com/i/HS1mLN 13+1 günlük hamileyim. 2li testte görmedi doktor ay herkes kesin görür demişti. İlk defa merak ettim bu kadar. Tahmini olan var mı güzellikler 😍
Senayyalcin Zeyneplena34 İyi de çok erken daha 18de bile zar zor gösterirse görülüyor ve bu ultrason da hiç birşey belli değil😊
Alinamoms Zeyneplena34 zaten görememesi normal ki millet 20ye kadar göremiyor ben bile 18de öğrendim 🤦🏻♀️
Nurasl Zeyneplena34 erken ki zaten ikili test olayı farklı birşey benim kız 18 de zorla gösterdi 😂 hele yüzünü hala göstermedi 33+5 olduk düşün😂
Zeyneplena34 Senayyalcin 3 hafta daha beklicem galiba. Kızımda hemen öğrenmiştim. Çok teşekkür ederim yine de 🙈🤗
Zeyneplena34 Nurasl oooo vallahi desene çok şirin ve utangaç bir kızın olacak. Bakalım bende sabredicem mecbur 😂
Hacer_2911 Bugün benim 11+3 ve doktorum büyük ihtimalle kız olduğunu söyledi o kadar mutlu oldum ki.inşallah sizde en yakın zamanda öğrenirsiniz.
Zeyneplena34 Hacer_2911 mesela sana hemen tahmin yapılmış. Bana birsry denmedi. Çok teşekkür ederim kuzum. Seni de Tebrik ederim 🤗😍
Nurasl Hacer_2911 ikili testte kan veriyorsun canım ortalama 1 hafta da çıkıyor sonucu benim 3 günde cıkmıstı
Zeyneplena34 Hacer_2911 yok canım 10 dk kadar. Detaylı bakılıyor birde kan veriyorsun. 2 haftaya doktorundan sonucu alırsın dedi bana
Mom8 Zeyneplena34 bende sandım 16. Haftada falansınız 13+1 yani görmemesi kadar normal bişey yok 16,17. Haftalar kadar kız bebektede erkek bebektede çıkıntı oluyor cinsel organ bile oluşmuyor daha
Krizantem_ Zeyneplena34 Bende 12 de heyecanla gitmistim ama doktor erken dedi. 15 den önce yanılma payı çok oluyormuş iyi ki tahmin yapmamış bence ☺️ alışınca değişirse insan tuhaf olur. Bir sonraki randevunda öğrenirsin inşallah 🥰
umaydurununannesi Zeyneplena34 @gulsenmustafa1 dı sanırım ısım dogruda etıket yapamadım benımkını o bılmıstı cogununkını bılıyo
maviscik77 Bana da 12 de erkek denildi 17 de değişmedi 10 gün sonra detaylı var ben hala emin olmayı bekliyorum 😂😂
Zeyneplena34 Eda319 yaa herkes bana 13 haftada görür dedi. Hatta kızımda 14. Haftada görmüştü doktor 😂