Attent Kızlar normalde 30 hafta hamileyim Ama kontrolde 32+3 haftasinda çıkıyor kilosuda 1865 kg sizce nasıl 30 martda doğum gözüküyordu 15 marta kadar geldi doğum 😁
Sen1meleksin Attent canım benimde 2 hafta önde gösteriyo bebek 33+2 de gittim 2500 kilo geldi 35 gözüktü ultrasonda. Ama bu doğum tarihini öne cekmez kilosuna göre o şekilde gösterir dedi.
sumeyye60 Attent Bebeğin gelişiminin önde olması doğum vaktini etkilemez. Benim de oğlan 30+1 1781 gram çıktı. Ama doğum tarihi aynı, 28 Mart 🤰
Derinsmom Attent benimde öyle ama benim bebeğimdeki başka bşeyden şüphelendikleri için zorunlu sezaryen olcak yoksa normal doğum tarihi yine 30 marttı onunla ilgili değildir
Sen1meleksin Attent bana öle dedi bebek kiloya gör öle gösterir ama organlarının gelişimi kendi haftasına göre oldugu için doğumu kendi haftasında olur dedi
Attent Sen1meleksin bende youtubede bi doktor dinledim dio mesela bebek 30 hafta ama 2 hafta onde 32 haftalik bebegin olgunluğunu olmaz onda o bebek 30 haftalıktır sadece haftasina göre kilo ile boyu vardir