Ipekdulger 20+5 teyim ve sürekli çatı ağrım var özellikle akşamları daha çok oluyor oturup kalkarken,sizce normal mi bu haftalarda ilk gebeliğim,şimdiden teşekkür ederim 🙏🌸
dilek1 Ipekdulger çok normal canım ben hamileliğimin başından beri çekiyorum o ağrıyı korkmana gerek yok 🙏🏻❤
1987gokce Ipekdulger benimde 20li haftalardan beri ağrım var 30 haftaligiz hala var maalesef ama doktorum ilaç yazmadı.
YaSeEeeee Ipekdulger geçmiş olsun canım 17.haftalarda bende de başlamıştı yürüyemez hale gelmiştim ki doktorum magnezyum başlattı şimdi daha iyiyim gece yatarken 1 tane alıyorum ilk etapta günde 2 tane içiyordum 🤔☺
Nuranaliayaz1 Ipekdulger bende 24 haftaligim tam 1 aydır ağrıyor en çokta gece yatarken ilk hamileligimde de böyleydi ama bu kadar erken başlamamıştı doğumdan hemen sonra geçiyor. Si.di haftaya kontrolüm var muhakkak soracağım bende doktora magnezyumla ilgiliyse ilaç yazsın yoksa çok zor
YaSeEeeee Ipekdulger bana magnezyum eksikliği olduğunu söyledi vede kramplar için sende gidince bir sor istersen canım
Ipekdulger Nuranaliayaz1 bende de akşamları oluyor özellikle ayakta çok kaldığım zamanlar,bende soracağım doktor kontrolünde çoook geçmiş olsun sizede 😇
Ipekdulger Bizdede herşey yolunda çok şükür 🙏doktorum ilaç vermedi çok normal ağrı olması dedi şuan sadece kan hapı kullanıyorum ekstra bişeyde vermedi herşeyi yiyebiliyosan sorun yok dedi 😇💕
PasaninAnnesi Ipekdulger gecmis olsun canm benim 15.haftadan beri var o zamandan itibarende magnezyum kullaniyorum hergun kullaniyorum 21 haftalik olduk ama magnezyumda banamisin demiyo gece dönerken cok zorlaniyorum ağrılar yüzünden sabah 5de uyanmak zorunda kaliyorum 1 2 saat oturuyorum dolaniyorum agrilarim hafifleyince geri uyuyorum 🙈😊 bazen öyle bi çat ediyo ki kemiklerim kırıldı heralde diyorum 🙈😊 minnoşlar sağlıklı olsunlar bunlarda tatlı ağrılar 💕
Ipekdulger PasaninAnnesi Eveeet sağ Salim sağlıkla alalım kucagımıza agrılara razıyım 😇Çooook geçmiş olsun sizede çok şükür benim ağrılarım o kadar fazla değil 🙏🙏😍
Ipekdulger 1987gokce Allah kolaylık versin az kalmış artık inşallah sağ salim alırsın bebişini kucağına 💕
1987gokce Ipekdulger Allah razı olsun canım benim amin sende sağlıkla sıhhatle geçir inşallah hamileliğini sonunda cümlemiz sağlıkla alalım kucağımıza alalım minnoslarimizi 😊