Yasellaaa Zeynep_ayaz kuzum vallahi az önce ki arkadaşa da söyledim burdan gördüklerim kadarıyla genelde keseler yatay olunca kız oluyor şeninde yatay tabi tahmin sadece 🥰💕
[silindi] Yasellaaa https://imgyukle.com/i/HYgyIj ablamın ultrason görüntüsüde bu canım 11 haftalıkken cinsiyeti belli oldu erkekmiş kesesi yatay burada
Yasellaaa Zeynep_ayaz Allah gönlündekini en güzel sağlıklı nasip etsin inşallah senin be hissettiğinde önemli ben hep erkek hissettim yanılmadım anneler hisseder 💙🤰
Yasellaaa [silindi] çürüdü gitti benim tahminim 😁 11 haftalıkta erken öğrenmiş Allah sağlıkla kavuşturur inşallah Ablanıda canım 💙🤰
[silindi] Yasellaaa yok yanlış anladın canım bu 11 haftalık görüntüsüydü şuan 26 haftalık daha doğmadı ama cinsiyeti kesin olarak erkek bende yeni baktım merak edince 😊
Yasellaaa Zeynep_ayaz inşallah Allah kız evlat hasreti yaşatmaz bu yıl sağlıkla gelsin pempiş yanak 🥰💕
Yasellaaa [silindi] anladım canım bi de çok merak ediyorum ablanın kesesi küçük karnı şu an büyük mü hep öyle diyorlar iç karnı küçük olunca çok büyüyormuş doğru mu acaba 🤔
Yasellaaa Zeynep_ayaz 15+5 canım erkek olacak kısmetse vallahi erkek dedi aklım kızda kaldı kız deseydi erkekte kalacaktı☺️ tek istediğim sağlıklı olsun zaten ilk gebeliğim 🙏💙
[silindi] Yasellaaa bundan önce bi kızı var ablamın kızda bu aylarda çok çıkmıştı ama bunda ikinci çocuk olmasına rağmen pek çıkmadı erkek bebekler genellikle fazla karın büyütmüyormuş zaten şuan doğuma 85 günü falan var ama karnı orta derecede
[silindi] Yasellaaa iç karın meselesi doğru hep öyle oluyor kimine bakıyorum 11 haftada şişmiş doktorlarda böyle söylüyor zaten ☺️
Yasellaaa [silindi] Anladım canım demek ki belli olmuyor böyle şeyler değişiyor herkeste ben çok büyümesinden korkuyorum biraz çünkü vücudumda önceden kilo alıp vermekten bile bi sürü çatlağım var her yerimde hemde sanırım karnımda da olacak 😌
Zeynep_ayaz Yasellaaa saglikla dunyaya gelsin minisin cnm 😊 senin merakin gecti enazindan ben catliyorum nerdeyse 😄😄😄
Yasellaaa Zeynep_ayaz amin canım inşallah hepimizin çok güzel heyecanlar o bekleyiş bile güzel tadını çıkartalım dimi 💕🤰
Yasellaaa Ari ayy Allahım bende o günleri görecekmiyim çok yaklaşmış ya nasıl hissediyorsun ağrı sızı oluyor mu Allahım tek nefeste kucağına almayı nasip etsin 🙏
Ari Yasellaaa amin insallh canm cok farkli bi duygu agirlasyosun artik her an tetiktesin ama bir yandan dogmasn icimde dursun istyirsun😂🤱😊