Nazan02 Suan 38 haftalık hamileyim bayanlar ilk gebeliğim hiç bir bilgim yok ne dıyorsunuz erkek cocukları tam 40 haftayı dolduruyormu yoksa 38. 39. Haftada dogum yapanlar varmı? Bilgilerinize ihtiyacım war şiddetli bir bel agrım var dayanamıyorum
Bebislerimiz 38+2 regl olacak gibi bel ağrım dışında farkli bir belirti yok evde sürekli plates topu squat yapmaktak bi hal oldum 😂
Nazan02 Bebislerimiz ya belımın agrısına dayanamıyorum buara kendımı pek iyi hıssetmıuorum nst de sancıda cıkıor acıklıkta var bakalım hayırlı bızamanda gelır ınsallah🤲
Nazan02 Cinarinannesii_ maşallah maşallah sizin oğlan hepten aceleciymiş🤣 hayırlı uzun omru olsun inşallah🤲
Nazan02 Zeynep_ayaz ay maşallahh hayırlı evlat olsun inşallah demekki alakası yok 40. Haftayı doldurur falan dıyorlarda bnm bebegım suan 38. Haftada ancak 1 hafta onden gidiyor sancımda var bakalım ne zaman gelcek pamuğum😇
Nazan02 senaack buyuklerımizden duydugum kadaryla kız cocuklarıda erken dogarmış 🤣 tabı bılemıyorum hep kulaktan duyma seyler bunlar
bebeklerim2 Nazan02 hiç belli olmuyor ben oğlumu 40+1 de doğurdum ama erkek bebeği olupta daha erken doğuranlarda var bebek ne zaman gelmek istiyorsa ozaman geliyor nasip :)
Nazan02 bebeklerim2 bana cekmısse erken gelır cunku ben asırı sabırsızlanıyorum🥰 ve ınanılmaz cok bel agrım war belkıde ondan hemen dogsun ıstıuorım
Sedanindenizi Nazan02 Yok ya alakasi yok yegenim 37 de dogdu cok sukur boy pos yerindeydi. Ablamin hamilelk surecide saglikliydi. Cani o zaman gelmek istedi😆 Ikinciside 39 da dogduoda erkek yani benuslere bagli🥰
Nazan02 Zeynep_ayaz reql olcakmısım gibi hıssedıyorum canım ılk gebelıgım cok bı bılgım yok sureklı arastırıuorum sureklı burdayım forumda okuyorum sureklı bakalım en hayırlısi zamanda gelır ınşallah🤲🤲