Burcinesgiyayla Doktorum bebeğin başı önden gidiyor dedi bu ne demek bilen yardımcı olabilir mi ?????
Betul-35 Burcinesgiyayla ilk hamileliğimde aynısı her kontrolde dendi ilk zamanlar kafası 2 hafta önde gidiyordu sonra dan 3 hafta ileriden gitmeye başladı. Bebeğin kafası biraz büyük olacak ama sağlık açısından hiçbirşey yok demişti doktorum. Sadece normal doğum zor olur demişti. Sezeryan oldum ben zaten. Çocuk doğunca da gözle fark edilir Bi büyüklük yoktu kafasında. Zaten bebeğim kendisi de iri doğdu o yuzden Bi farklılık yoktu kafana takma canım. Ben çok takmıştım kafama
Aycan_akay54 Burcinesgiyayla benim de bebeğimin kafası önden gidiyor 2 3 hafta kadar kafası büyük ve maalesef sezeryan Doğum yapacağım Pazartesi günü eğer kafa büyüklüğü Doğumuna kadar önden giderse sezeryan olursun canım şuan kaç haftalık
Elifkyhn1993 Burcinesgiyayla yani demiski bebegin bas gelisimi iyi ama gereginden buyukse normal dogum la cikamaz ve sezryana alir. Kemikli olabiliyo daha buyuk olabiliyo. Bu anormallik anlaminda deil tabiki. Cok cok ileriyse gelisim o ayri
Eoyk Bu kötü biriey değil beyin gelişiminin iyi olduğunu gösterir ama önemli olan nokta ne kadar önden gittiği 1 , 2 haftada herhangi bir sorun yaratmıyor canım
tbaaakus03 Aycan_akay54 2 hafta olması normal doğuma engel mi benim bebeğim de öyle normal doğum istiyordumm🥺