Melihakaya Hanımlar bugün doktor sol tarafımdan yumurtladığımı söyledi eğer tutarsa cinsiyetle alakası varmı sizce
Bsmlh Melihakaya ilk çocuğumda sağdan gelişti dedi tek kız bubda soldan gene kız bence alakası yok ama 🙈
baby3_ Melihakaya benim de sağdan geldi sıpalar kız. Sola erkek diye söylerler ama artık ne kadar tutar allah bilir . Gönlünüzce olsun
sibelbulut Tdof26 teyzeme bundan 28 yıl önce doktor sol taraftaki yumurta büyümüş tutarsa oğlun olcak demiş ve oğlu olmuş.. Bir doktorun bunu söylemesi ne kadar doğru tartışılır 😂
Esratt Melihakaya ilk gebeliğim sağdı doktorum direk ilk muayene de erkek bence dedi sağda olduğu için. İkinci gebeliğim sol da idi aynı doktora gidiyorum direk kız dedi ve tuttu☺️
Sermec27 Esratt ben oğlum da sağdan yumurtlamıştım arkadasımda sağdan yumurtlamıştı onun kız oldu yumurtlama yerine göre değil de erkeğin spermiyle alakalı cinsiyet 🥰
SERNUR Melihakaya benimde soldan yumurtlamam oldu doktora ilk gider gitmez demiştim bu ay soldan yumurtladım diye 🤣 oglum olck nasipse ❤️ ❤️