Azrabetulunannesi Kızlar merhaba doktor direk bakıyor mu yoksa kafasını oraya dikip dikkatlice inceliyor mu yani amaçları dokunmak mı gözle incelemek mi
Merveakbulutt Azrabetulunannesi kötü amaçları elbette olamaz böyle düşünme bence. 15 20 saniye sürüyor üstüne örtü örtüyor 2 saniye bakıyor haliyle nereye bacağını sonra hiç bakmıyor bile kendini kasarsan uzun sürer kasmazda yardımcı olursan 15 20 saniye de bitiyor
Selimegzoglu Azrabetulunannesi bende salı günü olucam kendimizi kasmamamız gerekiyormuş derin nefes alıyormuşuz acımıyormuş diyorlar
Azrabetulunannesi Hayalim_s o manada demedim yani çatı muayenesinin amacı dokuyu hissetmek mi bakarak gözlem yaparak incelemek mi onu sordum doktorum bayan zaten ne amacı olacak
Azrabetulunannesi Merveakbulutt kötü amaçlı demedim nereden çıktı herkes aynı şeyi söylemiş demek istediğim çatı muayenesinin amacı gözlem yapmak mı yoksa dokuyu hissetmek mi
Azrabetulunannesi senaack sancı yoksa 37. Hafta ve sınrasında bakıyorlar fakat sancın varsa daha erken bakılabilir
Azrabetulunannesi _imra_1213 bir doktordan dinledim kasmazsanız asla acılı bir işlem değilmiş parmağını sokuyor oraya kasarsanız bizde bakabilmek için zorluyoruz ve acı oluyor demişti
Svmcan Çatala çıkarıyor açıyor karşısına geçip inceliyor ondan sonra parmaklarını koyuyor bi 10 dakıka falan sürüyor 😅
Merveakbulutt Azrabetulunannesi hem gözlem yapıyor hemde hissediyor asıl amacı hissetmek çünkü rahime bakıyor parmakları ile yani gözü ile baksa da göremeyeceği için anca parmakları ile hissediyor