Lemonade Kızlar nasıl oluyor bu meşhur çatı muayenesi? Duyduğum kadarıyla doktor eldiven takıp 2 parmağını mı sokuyormuş jel falan sürüyor mu kuru kuru acır sanki tecrübesi olanlar aydınlatabilir mi 🤔
betusumm Lemonade Jel sürüyor. Kendini rahat bırakıp kasmayacaksın. Öyle çok abartılan bir şey değil yaa. Kendini rahat bırak derin nefes al 10-15 sn süren bir şey. Korkma boşu boşuna.
EsraYe Lemonade 1 hafta önce oldum canım korkulcak bişey yok 2 parmağına jel sürüp bakıyo hemen bitiyo zaten 20 30 saniye arası en fazla
askvehuzurum Lemonade jel sürüyor tabi ben çok korkuyordum.. Korktuğum gibü değil. İçini ferah tut kasma yeter..
Minisannesi2904 Lemonade dün yaptı doktorum biraz ağrıdı ama öyle abartılcak birşey değildi haznen müsait normal olcak dedi egzersizlerime başladım hayırlısı artık
Lemonade betusumm ha iyiymiş ya ne o millet öldüm bittim yazıyor tetanoza da öyle diyorlardı ağrımadı bile 😂 teşekkürler 🙏 35. Haftadayım doktor 1 hafta ilerde kilosu demişti ne zaman bakıyor çatıya peki
ayshoo betusumm yaa ciddi misiniz 3 hafta sonra benden de istediler çatı muaynesi söyledikleri andan itibaren korku içindeyim abartılıp korkulcak birşey yok öyleyse ilk zamanlar alttan muayne olmak zorunda kalmıştım kamera degilde parmakla bakıcaklar demek
betusumm Lemonade herkesin acı ağrı eşiği farklı ama çok takılmamak gerek başkalarının acılarına :) Acısa bile 10-15 sn dayanılamayacak bişi değil yani o şekilde düşün ama yok acı falan rahat ol. Her dr farklı. bazı dr lar hiç yapmıyor bazısı 36 dda 38 de yapıyor.
Deryakkaya Lemonade 37..haftada bakıyor canım. Bende senin gibi korkuyorum biraz.Bu hafta sonu olcam ben ınsallah 😊
Kaderkorkmaz Evet ya bazıları abartıyor hakkaten de. Ben hiç doktora sormadım bile. Doktor hemen o an yaptı bitti. Meğersem oymuş. Aslında insanlar duymayip o anı bekleyeceksin. Şahsen ben doğum için de aynı seyi düşünüyorum. İnşallah kolay geçer :)
betusumm ayshoo yok gerçekten korkunç değil. O alet daha soğuk ve daha korkunç bence. sadece kendinizi kasmayın yeter. derin nefes alın bitti gitti.