syy ben gebeligimin ilk 12 haftasina kadar medine hanima gittim acikcasi bilgi bir doktor ama beni mutlu etmedi. 115 lira veriyodk 2020 de dogum 4 bn gibi biseydi sanirim tam emin değilim. Daha sonra medine hanimin tavirlarindan dolayi yavsiye uzerine cinarli onur beye gecis yaptim 33 haftaligim cok memnunum. Cok ilgili kendisi. Medine hanim bebegin suyu plesantasi boyu kilosu hic bisy soylemiyodu. Ilk gebeligim oldugu icinde herseyi merak ediyordum. Ne sorsam normal normal olcak tabi hamilesin falan diyodu. Dusuk tehlikem vardi. Allah razi olsun onceden tedbirini alip progesteron verdi kullandim onun sayesinde bebegim hayatta kaldi belki ama her seferinde ya duscek ya devam etcek bilemeyiz diyodu allah korusun dusmucek inaniyorum ben diyordum korusun korusunda sen duscek gibi dusun allah korusun demekle olmaz bilmem ne falan filan diye moralimi bozmustu. Gereksiz yere 4lu test yaptirmisti. Ve hastanenin sacma olan biseyi sadece sonuc gostermeye gidiyodum muauene ucreti alıyorlardı ve içeride 1 2 dk anca duruyoduk bebege bakmiyoduk bile. Bi keresinde bebege bakmicak miyiz dedigimde surekli bakamayiz oyle olmaz falan diye terslemisti beni. Ama baska bir arkadasim ayni donem hamileydik o simdi dogum yapti medine hanimla basladigi icin onunla bitirdi. Cokta sorun yasamadilar benim bildigim kadariyla.