mlkkk Buse_00 değişir çok erken doktorun aslında bu haftalarda tahminde bulunması yanlış cinsiyet organı henüz net belli olamaz ama o tahminde bulunmuştur canım 14haftadan önce söylenenleri ciddiye alma ve kendin görmeden inanma 😊
Deletedmom27 Buse_00 12+3 te kesin kız demişti caanımm doktorum yanılmadı..ikinci gebeliğim bunda da 12+5 te kesin erkek ama çok alışveriş yapma ablasından giyer dedi bide üstüne 😅yine yanılmadı gözümün nuru🥰
Ayss1234 Buse_00 canim 11 haftalik kiza benziyr dedi 13 haftada kiza benziyor dedi bugun gittim 16+2 yim kesin erkek dedi 🤗
Bgs mlkkk bu yüzden benim doktorum 16. Haftadan önce kesinlikle hiç bir hastasına cinsiyetle ilgili bir yorum yapmıyor. İlk başta çok kızmıştım bu duruma ama buradakileri okuyunca doktorumu çok mantıklı buldum.
dlnyny Buse_00 google img yükle yaz canım ultrason resmini yükle linkini kopyalayıp buraya yapıştır umarım anlatabilmişimdir ilk zamanlar bende yapamamıştım🙈
Deletedmom27 Buse_00 netleşir bebek izin verirse🌿bazı bebişler belli etmemekte ısrarcı oluyo biliyorsun 😍
annee27 Buse_00 doktor 11 deyken buyuk ihtimal kiz dedi 12 ikili tarama sonucu ic8n gittigimizde kesin erkek dedi bacak arasi bariz belliydi zaten 🙈☺