Merhaba hanımlar bende burada ki serüveni mi bitirdim. Bu benim ikinci doğumum ilki bebiş kilolu olduğu için sezaryen oldu, bu sebepten dolayı da ikinci doğumumu da sezaryen yaptım. Hamileliğim biraz yorucu geçti miğde bulantıları kanamalar sancılar derken geldik 38. Haftamıza doktorum son tahlillerimi verdi onları yaptırdık nst çekildi sancılar çıktı 18 Ocak pazartesi günü sabah saat 10 için gün verdi. Biz heyecandan günleri zor geçirdik tabi😂ve işte o gün geldi hastaneye gittik yatış yaptırdık odamıza çıktık ben ameliyat önlüğümü giydim hemşireler gelip damar yolu açtılar serum takıldı sıvı takviyesi için tekrar nst çekildi ve beni almak için sedye geldi tabi bende bir heyecan korku stres bütün duyguları aynı anda yaşadım😂beni indirdiler ameliyathaneye pandemiden dolayı eşimi almadılar maalesef ameliyat masasına oturdum omuzlarımı aşağı düşürüp belimi kambur yaptım iğne yaptılar çok hafif hissettim o an yavaş yavaş bacaklarım uyuşmaya başladı belime kadar uyuştu dokunma hissi dışın da hiçbirşey hissetmedim doktorum geldi ameliyat başladı ilk doğumum da olduğu gibi bunda çekiştirme falan hissetmedim sadece bebeği çıkartmak için karnınızın üstünden baskı yapıyorlar derin nefes alıp verince onda da birşey hissetmiyorsunuz. Aman Allahım bir ses duydum aynı kedi yavrusu gibi okadar güzel ki doktorum bak annesi kızın geldi dediği an gözlerimden yaşlar döküldü perdenin üstünden gösteriyordu bebeğimi okadar güzel okadar beyazdı ki pamuk gibi hoşgeldin annem dedim yanağıma koydukları an sustu ağlamadı fotoğraflarımız çekildi uzun bir süre yanağımda kaldı kızım☺️ Kesiğimi estetik yaparak kapattıkları için benim çıkmam biraz uzun sürdü odaya geçtiğim de kızımı getirmişlerdi eşim ve teyzesi vardı yanın da. Buraya kadar herşey okadar güzedi taki anestezi etkisi geçip ağrılarım başlayana kadar. Hemşireler iğne yaptılar ama etkisini hemen göstermedi karnıma kum torbası koymadılar kanımın akmasını kontrol etmek için karnıma baskı uyguladılar o işlem baya bir acılı oluyor ve tabi o ilk yürüyüş hemşireler yürüş için yanıma geldiler biri kollarımdan çekti diğeri sırtımdan destek uyguladı kalktığım andaki acıyı tarif edemem iki adım üç adım derken baya iyi ilerledim hemşireler de çok güzel destek verdiler ertesi gün öğleden sonra çıkışımız yapıldı biz hastaneden çıkana kadar fotoğrafçı geldi fotoğraf çekildik. Şuan evimdeyim kızım mışıl mışıl uyuyor 3 gün oldu bile ben kendimi daha iyi hissediyorum desteksiz yürüyorum ilk duşumu yaptım 🤲 doğum şekliniz ne olursa olsun sonun da kavuştuğunuz mucize tüm acılara değiyor ilk günkü acıları unuttum bile darısı tüm doğum bekleyen hamişlerin başına☺️Kızım 50cm boyunda 3650 kilogram ağırlığında doğdu, doğum şişliğini attığı için şuan 3340 kiloya düştü çok şükür sağlığı yerinde☺️ Özel adatıp hastanesi Sakarya dr filiz dursun