Selinaymurat Hbsk28 Allah yardımcınız olsun inşallah Bi avazda doğumunuz olsun sağlıklı mutlu huzurlu şekilde kucağınıza alırsınız bebeğinizi de
Fatma66 Allah yardımcın olsun sağ selamet bş avazda inşallah doğurursun normal mi bekliyordun sezaryen mi
Birdenizhikayesi Allah bir nefes de kurtarsın seni inşAllah sürekli sümmessebile yesserah de dualarım seninle darısı bana inşAllah bende tez zaman da doğururum 🥰🙂
Hbsk28 Rabbim hepinize tek bir avazda doğum yapmayı nasip etsin sancılarım biraz ağrılı geçiyo hepinize dua ediyorum rabbim burda bekleyen tüm hamilelere tek bir nefeste doğurmayı nasip etsin ❤️
Rukiyesevgili Hbsk28 gözün Aydın canım yavrunu sağlıkla büyüt inşallah geçmiş olsun 😊 benimde bugün akşama doğru sancılarım başladı ama yalancı mı değil mi emin olamiyorum nasıl başladı senin ?.
Fatma66 39 haftalığım ama sancı nasıl oluyor kızlar bende hiçbir belirti yok çatı muayenesinde de hiç açıklık çıkmadı çn çatıma dar dedi doktor skuat yapıyorum ama korkuyorum da Bi yandan gelmiyorda bebeğim