Aprilmomy NesssE somon zaten yağlı bir balık, çok az zeytinyağı ve karabiber yeterli.istersen defne yaprağı, soğan ve patates te ekleyebilirsin güzel oluyor.
Bmom NesssE ben fırında soğan patates domates ekliyorum Zeytinyağlı kekikli sos yapıp fırçayla üstüne sürüyorum sonra fırına
NesssE flowers ilk defa deniycem çok yağlı balık zaten diye biliyorum ama aldığım yer yağ sür altına dedi. Gerek yok sanki ona üzerine zeytinyağı sürerim demiştim
flowers NesssE canim yagli kagitla pisecek ustune istersen tat versin diye cook az zeytinyağ yada tereyag eklesen yeter bence
Bmom NesssE 30 ek patatesleri çok ince yapıyorum ama geç pişiyor yoksa balıklar iyi pişmiş seviyorum tel tel ayrılıyor
NesssE Bmom geç pişiyor patates deyince haşladım biraz merak ediyorum nasıl olacak çok. Teşekkür ederim 🤩
sue92 Zeytinyağı, limon, tuz, karabiber ve azıcık hardalı karıştırıyorum. Balığa sürüyorum. Borcama alta soğanları halka halka dizip balıkları da üstüne koyuyorum. Tavsiye ederim, tadı harika oluyor👍🏻
Beyziikoo NesssE Arkadaşım alüminyum folyonun içerisinde pişirmişti. Patates ve soğanda koymuştu bütün kekik atmıştı yumuşacık olmuş kendi yağını da salmıştı ekstra yağ koydu mu tabi onu bilmiyorum 🤗 Her birini ayrı alüminyuma sarmıştı 😊
242424e NesssE bende sebzeli ve patatesli fırında yapıyorum tavadan çok daha güzel oluyor balık tadı geçmiş sebzeyi balığın kendisinden çok seviyorum 😂 en alta tuzlayıp baharatlayip somonlari diziiyorum üzerine yuvarlak doğradigim soğan yeşil biber kırmızı biber ve domatesleri en üste de arzuma göre baharatlayip tuzladigim patatesleri diziiyorum. Üzerinden hafif bı zeytinyağı gezdirip fırının en yüksek derecesinde pişiriyorum hatta bu akşam yapacağım inanılmaz lezzetli oluyor tavsiye ederim. Dilerseniz sarımsak da ekleyebilirsiniz ben ekliyorum.
mommy_bee Ben mısır unu ve zeytinyağı ile bulayıp firinda pisirdim guzel oldu. Yuvarlak degildi ben uzun uzun dilimlemistim.