Esraalkis Hnimlar 19 haftalık hamileyim bugun doktor kontrolüne gittim bebegimin cinsiyetini ogrendim erkek dedi biraz böbrek büyük dedi erkek bebekte biraz büyük olabiliyormuş sizce varmi bu durumu yaşayan?
Ayseege6156 Esraalkis ilk defa duydum benimde erkek 34. Haftadayız öyle bi sorun yaşamadık hiç büyük veya küçük gibi
Alperefet Esraalkis canım benim oğlumunda da böbreğinde genişleme var doktoruma sordum erkek bebeklerde daha fazla görülüyormuş doğumdan ya da sünnetten sonra düzeliyormuş inşallah, ben de hemen sünnet düşünüyorum
17ekiiimmmm Esraalkis Bir oğlum var şimdi yine erkeğe hamileyim 24 haftalığız bende ilk defa duyuyorum
yasemin333 Esraalkis daha önce burda çok okudum erkek bebeklerde böbrek büyümesi olabiliyormuş detaylı ultrasonda belli oluyormuş sonradan normale dönüyormuş
Asude967 Üçüncü hamileliğim iki oğlum vardı buda nasipse erkek hiçbirinde duymadım böyle birşey sıkıntı yok dediyse takma bence detaylı ultrasona git bence
Tahaninannesii Esraalkis bende öyle olmuştu doktor takip edecez genelde erkek bebeklerde oluyor ama sıkıntı olmuyor demişti, ayrıntılı ultrasona girdik bir sıkıntı yoktu 33+5im bir sıkıntımız yok şükür, takip ediliyor sadece bir sıkıntı var mı diye