Dün 37+2 de doktor kontrolüm vardı her şey normaldi çok şükür neyse eve dönüş yaptım akşama doğru kasıklarıma ara ara kramp ve zonklama gibi bir şey giriyordu önemsemedim ama çok canım yanıyordu yalancı sancıdır dedim ama gece yatınca daha da şiddetlendi kalkıyorum olmuyor yürüyorum olmuyor eşim dedi hadi kalk gidelim yalancı da olsa içimiz rahat etsin taksiye atlayıp gittik Direk doğumhaneye indirdiler öyle kötü oldum ki ilk defa indim eşim dışarda kaldı çok korktum neyse 2 ebe vardı nst ye bağladılar ve ilk defa çatı muayenesi oldum öyle çok çok kötü bir şey değil anlatıldığı kadar ama alışkın oldukları için hiç sakınmıyolar onu söylim eşlerimiz daha nazik giriş yaparken diyebilirim 🤦🏻♀️😅 neyse benden bir şey aktı muayeneden sonra hissediyorum ama nst ye bağlı olduğum için bakamadım herşey normal dediler 1 cm açıklık varmış sadece ve çok az sancı çıktı eve yolladılar çataldan kalktığımda kendimi sildim afedersiniz sarı sümüksü bir akıntı gelmiş ilk defa öyle bir şey gördüm kendimde ebeye sorduğumda normal dedi tamam dedim eve geldim sonra internetten baktım tarif aynı nişan gelmesi gibi çok uzun tuttum hakkınızı helal edin 🤲🏼 Soracağım o ki sizin nişanınız nasıl geldi gelen nişan mı? Çatı muayenesi olup nişanı gelen varmı?