Nida_Y _imra_1213 tam tersi erkek çocuk gününü doldurur der kocakarılar 😅 doktoruma sordum cinsiyetle alakası yok dedi
Ortmenanne16 _imra_1213 33. Haftaligiz içimden bir ses erken gelecek diyor yani 38 gibi falan hurafelere inanma bacım ne bekleyenler oldu bu grupta ahh ahh 🤭🤭
Boncukgiller003 _imra_1213 tam tersi erkek çocuğu 9ay 10 günde doğar kızlar daha erken doğar. Gününü tamamlamaz o yüzden kızlara eksik etek derler 😁 Babaannem öyle der
_imra_1213 Boncukgiller003 yaa bende tam tersini duydum kizlar tembel oluyorlar diye, erkekler daha hareketliymis 🤔🙂
threestar _imra_1213 cinsiyetle alakası yok bizim kız o kadar hareketli ki hissetmeye çok erken başladım doktor 12’den beri hareketli diyordu 34 oldum hala hareketli ve erken doğum riskim var 🤦🏻♀️ Erkek kiz farketmiyor
mmek_2014 Tam tersi erkek çocuk geç doğar derler. Benim ilk oglum 41+2 de sezaryanla dogdu tam 9 ay 18 günlük yani 😁 ikinci oglum da 38+5 de planlı sezaryenla dogdu beklesek o da 41i bulur dedi doktorum 🙄
Birfincankahve _imra_1213 Benim oğlum 39+5 de doğdu ben de geç gelir diye düşünmüştüm ama düşündüğümden erken geldi 😁 sanırım son 2 ayımda baya hareketli olduğum için, hem beklediğimden erken hem de cok kolay doğumum oldu şükür😊
Mandalina91 Birfincankahve maşallah ne kadar güzel. Hareketliydim derken , evde\işte ne gibi hareketler yapıyordunuz 🧢
Emineerd _imra_1213 tam tersi canım 39 da sezeryan oldum kendi isteğimle kendisinin içerde keyfi yerindeydi zaten pek gelmeye niyeti yoktu 😂
Gamzeakd _imra_1213 35+3 te doğurdum hiç bir sıkıntım yokken hemde 🙈 inşallah ikinci zamanında gelir … 🥰
betusumm ay yok ne erken gelmesi 40+3 te suni sancı ile de gelmeyince mecbur sezeryan ile aldılar. erken falan gelmiyor 😂