BernaUludag78 Ozgekrmli genital siğil bende de oldu. Gebelikten önce böyle bir şey yaşamadım hiç. Doktora gidince söyleyeceğim bakıyor mu acaba muayenede
Ozgekrmli byslkrtlc sanırım bakmışlar çünkü kağıdın alt tarafında düşük ve yuksek riskli olan çeşitlerinde belirtmişlerdi
hm35 Hazan_yeli25 hamilelikte et beni de çıkıyor veya varsa büyüyebiliyor belki sizinki öyledir. benim de göğsümde et beni çıktı beni de sinir ediyor koparmak istiyorum 🙈
Hazan_yeli25 hm35 ay inşallah et benidir hpv olmasinda olmasida mümkün değil aslnda ne bileyim saçma cinsel yolla bulaşır mis doktorlar ısrarla cinsellikte bulaşır diyor.evliyim eşimde siğil yok bana nerden bulasti ne alaka
hm35 Ozgekrmli bende siğil yok ama eşimde vardı bi dönem kendiliğinden yok oldu. korktum şimdi okuyunca 😔 doktoruma danıştım lezyonlar çok yaygın olmadıkça normal doğuma engel değil dedi ama kafam karıştı şimdi
Ozgekrmli hm35 benim de kafam karıştı acikcasi en güzeli sanırım jinekologumun dediği gibi çocuk doktoru ile görüşmek
hm35 Hazan_yeli25 taşıyıcı olup düşen bağışıklıkla da çıkabiliyormuş ama dediğim gibi etbeni olabilir. siğiller daha tipik öyle büyümüyor galiba
Ozgekrmli Hazan_yeli25 ben cinsel yolla değil de lazer epilasyondan bulaştığını düşünüyorum.halamda da çıkmıştı hatta ameliyat oldu ve halam evli değil bakire oda tuvaletten kapmış.ben baya araştırdım sadece bulaşma yolu cinsel yol değil
ylzsa Hazan_yeli25 erkeklerde tasıyıcı olabiliyor illa siğil cıkması gerekmiyor ama kadınlarda bagısıklık düşünce kendini gösteriyor
BernaUludag78 Bu konu biraz beni ürküttü. Eşime sordum sende var mı diye. Bazen oluyor dedi. Bende de oldu senden bana mı geçti acaba dedim. Benden bulaşmamıştır diyor 😂😂😂
ylzsa Seymamuge benimde 4 sene öncesine tekabul ediyor yaktırmam suan hamileyim hamilelikte tekrar cıkabilirmiş ben negatif oldugumu düşünüyorum ama umarım bidaha tekrarlamaz :((
Sfnur Sadce cinsellikle bulaşması imkansız ben lisedeyken oldum 17 yaşında çocukken yani şuan küçük var sanki belli belirsiz ozman yaktirmayik ama doktorum bana cinsellikle falan demmesti okuyunca bende korktum şuan