Alfabetaa Kızlarr yarın kontrolum var acıklıgıma bakacak doktor. Aranızda suyu nişanı gelmeden sancısı olmadan doğuran oldu muu 😂 yarın doktor doğuma alsa beni ne güzel olur 😂
Alfabetaa Atsyifn geçen haftada gittim paşa paşa döndüm hadii geçen hafta daha erkendii ama bu hafta tam zamanı gibi😂
Betl4201 Aynıymışız haftalarımız 😀Yaa bende öyle olsun istiyorum ama tık yok bizimkindede zor 40 haftayı bekleyecek heralde 🙈 oysaki 21.01.2021 doğumlu olsun çok işitiyorum bende 😅
Alfabetaa Betl4201 40 lara kadar beklemekte cok sıkıcıdır eminimki😬 iki gecedir belim ağrıyor kaç kere wcye gidiyorum aşırı ağırlaştım artık doğsada rahatlasam diyorum😁
Betl4201 Alfabetaa aynı sıkıntılar bendede var sağ bacağım özellikle çok ağrıyor yürüyemiyorum rahat rahat, doğumun başlaması için bol yürüyüş diyorlar ama hareket edemiyorum ki Doğum başlasın, o yüzden geç doğar heralde diye düşünüyorum 🙈
Alfabetaa Betl4201 çok fazlanbende yürümüyorum iki saat diyormdoktorum ama ben anca yarım saat yürüyorum ama yürüdüğüm yolda hemennhemen 2 km bence yeterli ya😁 evde pilates topunda harektler yapıyorum inşallah işenyarar