058elf birprensesvebirprensannesi bende haftaya gidecem de inşallah neye göre ne kadar veriyolar merak ettim canım kimisi 100 kimisi 50 içmişte
058elf cansugrn teşekkür ederim canım bana da 75 dedi sanırım ama uygulamada 50 100 içende görünce neye göre bu mg veriliyo acaba
cansugrn 058elf vallahi bende gördm o degisken mg araligini ama neye göre ayarlandigini bilmyrm doktoruma da sormadm acikcasi yaptirmaya gidince unutmazsam sorarm😊
KkubraOz Benim ailemde şeker genetik. Doktorum 75mg verilcek dedi. Galiba genetiğe kilo ve boy oranına göre veriyorlar
KkubraOz 058elf ☺️ Dpktora sor yine ama miktarlar çok önemli değil ya doktorum bana 2 dilim baklava yemişsin gibi düşün dedi 😂😂
058elf KkubraOz soracam inşallah☺️ sadece çok tatlı yiyen biri değilim acaba aç karna şeker beni kötü eder mi onu bilmiyorm yaptırmazsam da içimde kalır keşke yaptırsaydım dememk için yaptıracam 🤦🏻♀️
KkubraOz 058elf bende senin gibiyim çok tatlı yemem ama bence bu test önemli sonrasında sıkıntı oluşmasındansa farklı bi durum varsa bile önceden önlem alınır. İçin rahat olsun baklava yediğini düşğn 😂ben öyle yapıcam 🤣
Bernayldrm12 058elf doktorum bana bakanlık istiyor dedi ve bi sorun varsa tedavisi mümkünken yaptırmak en mantıklısı tavsiyem suyun ılık olması soğuk içtim midemi bulandırdı
cansugrn 058elf bende cayi kahveyi sekersiz iciyorm senin gibi ayni düsunceler bende de var ac karnina sekerli su midemi bulandirir mi nasl icerim🙄
Bernayldrm12 Bildiğin şekerli su tavsiyem su soğuk olmasın.Sabah erken gidin mümkünse ac karna ilk bi kan alıyorlar sonra o şekerli suyu iciyorsun 1 saat sonra kan veriyosun bi 1 saat sonra yeniden kan veriyosun kan alımı bitene kadar yemek yemiyorsun