Dilniy Merhaba güzel anneler umarım hepimiz sağlıcakla bebişlerimizi kucağımıza alırız 🥰 ilk hamileliğim ve çok tecrübesizim😔 doktor önerisinde bulunmanızı rica ediyorum kimler nerede hangi doktorda nasipse doğumunu gerçekleştirecek paylaşabilir misiniz 😍
Melikeelanur Dilniy Ankara şehir hastanesi ne gidiyorum canım ilk başta özele gittim fiyatlar uçuk tabi . İyi ilgileniyorlar yani memnunum . Doktor da her seferinde farklı oluyo
Dilniy Hediyeserkan inşallah sağlıcakla 😍bende Ankara şehir hastanesi hakkında olumlu duyumlar aldım ama kararsızımda tabiki doktorunuzun ismi nedir acaba memnuniyet durumunuz nedir birde tabi 🥰
Dilniy Melikeelanur Melikeelanur dilerim sağlıcakla kucağına alırsın bebişini canım 🥰 kesinlikle özeller çok uçuk mümkün olmadı malesef özel , hayırlısı tabiki Ankara şehir hastanesi hakkında olumlu duyumlar bende aldım ,doktorunun ismi nedir ve memnuniyet durumun nasıl acaba bilgilendirebilirsen benide çok mutlu olurum 😍
Melikeelanur Dilniy amin canım cumlemiz inşallah 🥰 bı kere gittiğimde Hatice akkayaydi ilgili ama asistanıydi sanki genç bi kızdı yani o muydu Hatice bilemedim şimdi de Mehmet çinar diye birine aldık haftaya gidicem bakalım o nasıl
Dilniy Asi_0658 ne kadar çok memnun hamişler varmış 🥰 sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah bebişinizi 😍