Meryemervee Deneyimli anneler şu katlanabilir bebek küvetleri hakkında yorum alabilir miyim ? Kullanışlı oluyor mu acaba ?
Alfabetaa Meryemervee ya bende almayı düşündüm cok mantıklıı katlanması heryere sığar ama çok pahalıı kıyamadım o parayı vermeye ki bütcemde vardı üstelik ama yinede cok fazla geldii normal küvet takımı aldım 60 liraya😁 300küsürdüü katlananlar
Beyzan Meryemervee yani az yer kaplaması çok iyi ama şöyle bir durum var biz oğlumu 3 ay küvette yıkadık sonra kucağımda tuttum . 3 ay bilemedin 5 ay kullanılacak bir ürüne o kadar para vermek çok fazla 🤷🏻♀️ ucuz bir küvet alıp sonra ikinci el sitelerinde satılabilir tanıdığık birine verilebilir. Ben 4. Aydan sonra içine top doldurdum oğluma mini havuz yaptım sonra oyuncak sepeti gibi kullandım odasında
MervErdo Valla ben aldım banyoda çamaşır makinemle duvar arasına sığdı yer kaplamıyo kiracı adamım şimdiki evimde banyom küçüçük koycak yerim yok
Meryemervee Alfabetaa evet fiyat olarak biraz pahalı ama yalnız küvet şeklinde mi alsam acaba diye düşündüm sonrasında belki 2. Çocuk için falan da kullanılır mı ki acaba diyorum ( henüz ilkini doğurmadan erken de karar veriyor olabilirim 😂🙈 )
Alfabetaa Meryemervee ya cok mantıklı ikinci cocuk içinde kullaılır yer kaplamıyor nasılsa benim bide küvet koycak yerimde var iki banyom var o yüzden katlanana paraya kıyamadım😂 tekli olarak alsan bu aefer kovası maşrapası yer tutcak ay bilemedimm cok zor karar vermek😂
Meryemervee Alfabetaa her şeyde böyle ya bu kararsızlık hep var mıydı bende yoksa bebek söz konusu olunca mı oldu bilemiyorum 🤷🏻♀️🙈
Esmos26 Bende aldım bugün geldi çok pratik çok sevdim hem kiracı hem tayinciyim heryere sığdırma imkanım yok evet pahalı gerçekten ama evimde diğerini sığdıracak yerim yok her aldığımın taşınabilir ve portatif olmasına özen gösteriyorum açıkçası 🥰
MervErdo Ben letgodan aldım getirdim eve dezenfektanla temizledim sonra çamaşır suyu cifle yıkayıp kaldırdım 80 liraya da hallettim öyle de düşanebilirsiniz