30 mayıs 2017 12:30 bende anne oldum🙏🏻 öncelikle bu duyguyu yaşamayak isteyen herkese allahım tattırsın demek istiyorum. benim daha günüm vardı 13 gün sonra bekliyorduk prensesimi ama sabah adet ağrısı gibi bir ağrıyla uyandım ve yalancı sancı sanıp lavaboya gittim. en büyük şoku da orda yaşadım kanamam vardı nişanım gelmişti yani ☺ sonra yavaş yavaş suyum gelmeye başladı ama telaş etmedim sakin şekilde annemi aradım ve gelmelerini söyledim. eşim görevde olduğu için onun gelmesi daha uzun sürecekti.hastaneye giderken de gayet sakindim hatta erkek kardeşim doğurmazsın bence bu sefer dedi ama hastaneye vardığımızda beş santim açılmam vardı ve yarım saat sonra bu sekiz oldu. doktor gelerek ıkınmam gerektiğini çocuğun yukarı da olduğunu söyledi. sonra var gücümle ıkındım açıkcası terden sırılsıklam olmuştum ama olduğunu doğum haneye gideceğimizi söylediler ve doğum masasına çıktım üçüncü ıkınmamda kızım gelmişti bile 🙏🏻 hemşire göğsüme koydu hemen kokumu alması için o an ilk bakıştık tanıştık resmen 😍 minicik bir can ve allahın bana bir emaneti💙 doğum yapacaklara en büyük tavsiyem sakin olmaları ve o an güçlü olmaya çalışmaları bebeğinizi kucağınıza aldığınızda zaten tüm acılar geçiyor ☺