Senaayyildz Btm571 38. Haftamda çatı muayenesinde açılmam yoktu dün kontrolünde nst de sancımda çıkmadı, meryem ana otunu bende suya koymak istedim ama annem müsade etmedi sancın başladığı zaman koyulması gerekiyormuş dedi
Btm571 Senaayyildz canım aslında bende iki tane olduğu için suya koydum denemek amaçlı ama sizde bir tane varsa şuan koymayın sanciniz oldumu koymaniz daha iyi
Senaayyildz kavunicibalik ilişkiye girmek çok işe yarıyormuş diyolar ama biz o konuda biraz isteksisiz :/
Senaayyildz Elifhusna hem çatı muayenesi yapmıyorlar hem nst ye sokmamıslar sancının olması gerekmiyor nst ye girmen için
Elifhusna Senaayyildz nstye girmeden önce doktora sordum muayene etmeyecekmsiniz diye oda dedi gir nstye varsa ederiz girdim sancim yok dedi gerek yok dedim ama son haftam ne zaman yapıcaksınız doktorda ne zaman doğum sancin olur o zaman haftaya gel 40.haftada yani anlamadım bende
Mutlubirannee Senaayyildz Aahahahha 😅😅 ya sen bana istek atsana instadan iletişimde olalım bakalım hangimiz ilk doğurcak😅😅😅 (beyzanuuralan)
Seliminannesi23 Senaayyildz ben 39+2 de normal dogum yaptim benimde hicbiseyin yoktu sanci vs hicbisey hissetmiyordum taki cati muayenesine kadar doktorum muayene etmesiyle sok olmasi bir oldu 3.5 4 cm acilmam varmis ama bn hic hissetmedim yatisimi yapckti ama biz hazirliksiz gittgmz icin ertesi gune yatisi kabul ettik Sancim hala yoktu suni verildi 10 da sabah oglen 13-10 da dogumun gercklesti 😊❤️
Pnrtrz Senaayyildz benım bugun 40 hafta oldu hala bişey yok cumaya kadar gelmezse suni ile baslatcaz cok korkuyrm suniden de 😔
Senaayyildz Pnrtrz Allah bi avazda kurtarsın 😕 inşallah bu gece normal sancılarınız gelir suniye gerek kalmaz 🤲🏻
Seliminannesi23 Senaayyildz aynen cnm doktorum kisiden kisiye degisiyor dedi bunyeyle alakali biseymis kimisi 20 saat suni cekiyormus kimisi 1 saat 🤲🏻allahtan bende cok cekmedim ☺️❤️