SutlacimiYedimmiBen Selam anneler 23+2 haftalık hamileyim ikinci oglum gelicek kissmetse güzel önerilerinizi bekliyorum
bambam_betty Asil başlı başına cok güzel. Yanına ne gelirse gelsin pek hoş olmayacak gibi bana göre 💙
SutlacimiYedimmiBen bambam_betty iki isim düşünüyoruz asıl i ben çok beğeniyorum esimde yanına başka isim daha istiyor
SutlacimiYedimmiBen Nur_tanem maalesef gorumcemin oğlunun adı mert biz pek akrabalarda olmayan isimleri istiyoruz 🙈
Rmysmt SutlacimiYedimmiBen bende farklı herkeste pek olmayan isimleri cok severim Asil ismi de çok güzel Asil Zâde olabilir. Zade, oğul evlat demek benim cok hosuma gitmişti 😍
SutlacimiYedimmiBen Deletedmom15262 bu da aklımızda bakalım olmazsa ikinci isimleri kâğıda yazar oğlumuza kura cektiririz kardeşinin isminizi belirler😊
Ebruakcetin SutlacimiYedimmiBen mete asil olarak çok beğeniyordum oğluna koymak istiyordum eşim beğenmediği için farklı bir isme karar verdik ama benim hoşuma gidiyor hala🤗
SutlacimiYedimmiBen Ebruakcetin asıl ismi başta olunca kulaga daha hoş geliyor. Siz ne düşünüyorsunuz suan🙈
Ebruakcetin SutlacimiYedimmiBen ikiside olabilir ben iki ismin uyumunu sevmiştim işyerinden birinin adıydı tanımıyorum ama mail atmıştı mailde gördüm çok hoşuma gitti😅asil ismini tek başına kullanmak istemedim son olarak gökalp e karar verdik biz 🙃