Tklc merhaba canım benimde beşik araştırırken pratik ve uzun süre kullanılabilir olması önemliydi… park beşikler çok büyük,sepet beşikler ise çok küçük geliyordu gözüme..birgün bebeğime oda takımı almaya gittik ve bu beşiği gördüm satıcı baya anlattı özelliklerini ve kesinlikle o saatten sonra başka beşik bakmadım.. trendyolda indirimdeydi mağazaya göre 100 TL indirimli aldım gri rengini… bence beşiğin dezavantajı yok ben çok sevdim özellikle beşiğin iki katlı oluşu çok güzel bebeğimiz hareketlenince fermuarlı kısmını iptal edip alt kısma yatırabiliyoruz ayrıca alt katında da fermuarlı kısmı var bebeğimiz uyanınca ordan kendisi çıkabiliyor… istersek sallanabilir özelliği de var ve çok pratik ayağımızla hemen devreye sokabiliyoruz…ayrıca 3-4 yaşına kadar rahat kullanılanlar… yatağı biraz ince gibi geldi bana onu ise ilk zamanlar reflü yatağı alarak çareyi buldum yeni bir yatak almayacağım ayrıca bir diğer özelliği bir tarafında tekerleği var ve kolayca odadan odaya geçirebiliyoruz… ve bence en önemli özelliklerinden biri en alt kısmında ipi var onu çekince beşik hemen toparlanıyor kaldırabiliyorsunuz… ben çok sevdim beşiği inşallah bebeğimde sever sizlere de tavsiye ederim.. ayrıca trendyoldan aldığımda ertesi gün kargoya verdiler fabrikadan geliyor direkt kutulu ve kurulu da zaten kesinlikle pratik bir yatak