Bebeklimm Bende yeni gittim müslin örtü istiyordum ama kalmamış sadece biberon temizleme aparatını aldım
evlat_ Bebeklimm ben e bebekten almıştım 2 hafta önce e bebek kadar kaliteli değil ama yine de aldım omuz bezi alt açma vs kullanırım diye 10 TL cik
derinsart minikprensesimm saat 11 den akşam 5 e kadar toplanti koymuslar ara da hic verilmedi evden calişioruz igne olmaya diye ciktim bir müslinle agız bezi alabildim sömürmüsler herseyi tabi😃
[silindi] Ays0 yaaa vay mikroplar bende soguk diye gitmedim de kalitelşyse internetten alıyım diyecektim şokın uygulaması varmış herhalde
Bsmlh Bebek kuvetı kovası masrapası muslin bez çıngırak aldım geldım babynext var hala ama ortası sünger degıl gibi geldi bana
Zehratuzlu18 minikprensesimm hemen okudum gittim bnde aldım desem 🙈🙈😂😂ay böyle çok iyi oluyor neler gerekli burdan öğreneceğim ilk bebeğim de🙈☺️
Zehratuzlu18 Lamia123 indirmenize gerek yokki Google da şok market yazın çıkıyor girin anne bebek ürünleri kısmına girin bebek gereçleri yazıyor ordan sipariş verin Bn öyle yaptım
ssibeel Lamia123 Canim bende adressimi yazdim öyle cikti küvet falan sende dene ya da yakinda olan marketi kaydet
aysenurbahadir Lamia123 benim adresimde de çıkmıyordu annemin adresini girince orda çıkıyor yakınlarınızın adreslerini de bir deneyin isterseniz :)
minikprensesimm Sen1meleksin https://imgyukle.com/i/HS2tNR canım bu şekilde cektim ama kumaşı bence gayet güzel çarşafı lastikli değil ama diktirebilifsin zaten ekstradan birde lastikli çarşaf aldım ben
ys2021 Küvet maşrapa kova ve biberon temizleyici aldım diğerlerine ihtiyacım yoktu sabah eşim almaya gitti işten gelmesini bekliyorum heyecanla 😂😂 her yeni birşey alınca heyecanlanan bir ben değilimdir demi🙈😂
Sen1meleksin SR0121 annem yorgan yastık yaptık nevresim takımı diktirecektik pahalıda oluyor normalde ama şoktaki uygun du malına güvenemedim işte bakma şansı olsa keşke
BtlMlkNz tubiii0106 Aslında en ideali katlanılabilir banyo seti olan aç-kapa bu kadar basit vipahmet ve internet sitesinde mevcut tavsiye ederim oldukça kullanışlı