Ozge20ulu minikprensesimm biboron isiitici baktım gelmedi dedi ,😞bende kova, güzel bencede zıbın aldım
Safiyenur_kaplan Seher112 evet ya bende yastık kılıfı yastık alt değiştirme minderi aldım uygun fiyata anne yanı yatak yapan bi site biliyormusunuz kızlar ben sordum 140₺ dedi ve çok ya daha uygun arıyorum
KMerveK Bende küvet maşrapa bi de kovasindan aldım keşke file de olsaydı banyo setini tamamlamış olurduk
[silindi] tubiii0106 fileli degl internete şişme bebek küveti yazın ceşitleri cıkıyor 50 den baslıyor 80-100 gidiyor ben 1. Cocugumda normal kuvet aldım evım kucuk koyacak yer yok kocaman sey 32₺40₺ arası ama artık onu degil sismeyi alıcam ilerde oyuncaklarını atıp oynaya bılır bıde yer kaplamıyor bi bakın
Sulleersoy Bende sabah 10da gittim daha önce bimden baya bir şey almıştım küvet setiyle biberon fırçası aldım sadece
Meeerii minikprensesimm sağlıklı günlerde kullanın inşallah 🙏 bende küveti almıştım cepte şoktan çok memnun kaldım ☺️ Müslinler nasıl yumuşak mı? Memnun kaldınız mı ?
Umutcumunannesi Nilasyamom yok ben sectim seçtiklerim geldi benim aldigim urunler renk secenegi olan seyler degildi belki de ondandir bilmiyorum
Mommy_93 minikprensesimm Kesinlikle katılıyorum ve plastiği de gayet iyi bence sert değil 👍🏻 Ben de aldım biberon temizleme fırçasıyla banyo setini az önce 🥰
minik_kalbim minikprensesimm bebek carşafi yoktu bizim burdaki şubede 😒 olsun küvet setimi aldım ya çok şkür kaç aydir şoka bime gelsede alsam diyordum 😍bide biberon temizleme fircasi aldim.
Seher112 Safiyenur_kaplan evet baya pahalı demişler burada bazı şoklarda kalmış anne yanı yatağı ben daha önce bimden almıştım
Tuba18 Safiyenur_kaplan öyle yüksek olmasının sebebi 7-8 aylık olduğu zaman da kullanılır ama bizim bimden şoktan aldıklarımı o kadar uzun süre kullanılmaz instagram da çok denk geldi baya güzeller 90 TL falanlar ordan bakın isimlerini hatırlamıyorum ama
basakhanim Biberon ısıtıcı ısı ölçer nem cihazı çıngırak bunların hiçbirisi yoktu. Hem reklam yapıyorlar hem de getirmiyorlar.
VildanHaylaz Zıbın aldım 5 tane 6-9 aylık toplam 10 tane 😊😊 küvet takımı aldım ,yorgan aldım , yastık kılıfı 😊 sirtina havlu aldım ,yastık aldım 🥰
Gamzeeakt VildanHaylaz zıbınları açıp baktınız mı ben baktım çünkü çok küçüktü yıkayıncada küçülüyor birde
Mommy_93 Gizem___ Ben gördüm şokta alt alçma setini çok ince ama. Ben civilden almıştım çok güzel kalın.
Zeynep-aa minikprensesimm bende küvet kova maşrapa çıngırak küvet içi oyuncağı müslin bez biberon temızleme aleti aldım . Aslında buhar makinesinde alacaktım kalmamıs cok uzuldum ona😔
Tuba18 Zeynep-aa onu sadece bir tane getiriyorlar galiba eşim bugün aldı dedim neden beyaz almadın dedi sadece bir tane getirmişler