[silindi] Zeyno14 evwt deniz yagaı gibi dusun internete yaz bi sisme bebek kuveti diye hemen cıkıyo cesıt cesıt
Mervekaynak minikprensesimm ben Sadece banyo takımını aldım çok kaliteli ve guzeller takim gibi oldu. Mendil falan almadım annem büyuk bir mendil bezi almış kendi yapacak ama güzel şeyler vardı iyiki yetiştim internette takımlar çok pahalıydı
minikprensesimm Mervekaynak evet gerçekten internette ve e bebekte felan pahalı ürünlerdi böyle daha iyi oldu
Mel05 Bugun tekrardan 300 tl. Alişveriş yaptim. Mana sandalyesine vakmaya gidiydim belki vardir diye yokmuş. Yastik yotgan kuvet nevresim takimi derken 300tl bulmuş normal almiş olsaydik ikinkati olurdu herhalde. A101 gelen mama sandalyesine sizce nasil?
Tuba18 Zeynep-aa zaten nemlendirici tek aldım onu da iade ettik hiç işe yaramadı maalesef aşırı küçük çünkü
02112017 Gizemtylnnnn nemlendirici güzel fakat su koyma haznesi aşırı küçük bir çay bardağı kadar su koyma yeri var öyle bilin 2 saat çalışıyor o kadar suylada yetersiz yani
02112017 Alinamoms valla canım çok zor kurduk biz kurcalaya kurcalaya anca bulduk 4 tuşuna öyle bastık ekstra hiçbir şey yapmadım 😂 arkada ayakta duracak kısmı var biraz sert açılıyor hızlı Çek kendine doğru 🥰
Alinamoms 02112017 evet dün gece bizde baya kurcaladık bulduk ama in ve out derecesi bizde aynı yaa çok saçma 😂 içeri ve dışarı sıcaklığını aynı gösteriyor. Sizde de öyle mi peki.?
02112017 Alinamoms bizde de öyleee çok saçma geldi bana ama ucuzdu ya canım çok yanmadı artık idare edeceğiz 😂😂😂😂
Tuba18 Zeynep-aa aynen bende işe yarar diye düşündüm bir gece deneyeyim dedim normalde sabah uyandığımda yutkunamıyorum o kadar o kadar kuru oluyor boğazım baktım hala aynıydı iade ettik
minnie123 minikprensesimm şoktaki bebek ürünleri bana kalitesiz geldi biraz. Bugün müslin örtü gördüm ama kumaşını beğenmedim çok sertti 👎🏻
Gamzeaslnts 058elf ya ne güzel ben yapınca kart istiyor sadece 150 ye yakın sepeti doldurdum ama olmadı