Tuba18 Safiyenur_kaplan öyle yüksek olmasının sebebi 7-8 aylık olduğu zaman da kullanılır ama bizim bimden şoktan aldıklarımı o kadar uzun süre kullanılmaz instagram da çok denk geldi baya güzeller 90 TL falanlar ordan bakın isimlerini hatırlamıyorum ama
Tuba18 Zeynep-aa onu sadece bir tane getiriyorlar galiba eşim bugün aldı dedim neden beyaz almadın dedi sadece bir tane getirmişler
Oziozi Bebislerimiz küvet takımı bımde daha uygundu alan almıstır tabı 😃 sabah gıtmeme ragmen kalmamıstı nasıl oluyor onuda anlamadım
VildanHaylaz Gamzeeakt evet baktım 3 aylıklar gerçekten çok küçüktü bende 6-9 aylık aldım onların boyu iyiydi yeni dogana göre :)
Gamzeeakt Ben hepsine baktım çok küçüklerdi tavsiye etmiyorum çünkü yıkayınca çekiyor denedim ben olmuyor bebiişlereee
02112017 Gizemtylnnnn nemlendirici güzel fakat su koyma haznesi aşırı küçük bir çay bardağı kadar su koyma yeri var öyle bilin 2 saat çalışıyor o kadar suylada yetersiz yani
Mel05 Ulkumom banyodan sonra ilk muslin sonra havluya satiyorlar galiba? Muslin bezi faxla suyunu alirmiki? Bilmedigimden soruyorum cok ince geldide
Ulkumom Mel05 alır.cunku pamuk bı bez yani azıcık suya tutsanız ne kadar su emdigini görürsünüz :) deneyebilirsiniz :)
E_m_l Damla60 bende senle aynı firirdeyim 12 +3 oluyoruz bizde daha gelir ya araştirdim da surekli geliyor inşallah bizim zamanımızda da denk gelir pişmanlık yaşamayız
Mel05 alperenim1 xibin bende aldimda 3-6 aylik. Sanki yeni dogan gibi geldi benim gozumemi ufak geldi acaba bilemedim 😏😁
VildanHaylaz Mel05 bana çok küçük geldi 3-6 aylı olanlar bide makineye attığımızda ceker diye büyüğünü aldım ben 6-9 ayı , 6 aylık olanları yeni doğduğunda giydiririm insaAllah 9 aylık olanları da büyüdükçe 🥰
Lalihhhh Gizemshn 6,9 aylıklar yeni doğan gibi ,3-6 aylık aldım onlar ise daha küçük çok şaşırdım orada bakmamıştım 3 paket almış bulundum bende😏