Alinamoms 02112017 canım bişey sorucam yaa bende aldım oda termometresini ama saatini nasıl değiştiriceğimi bilemedim bide bu ayakta nasıl durucak 😂
02112017 Alinamoms valla canım çok zor kurduk biz kurcalaya kurcalaya anca bulduk 4 tuşuna öyle bastık ekstra hiçbir şey yapmadım 😂 arkada ayakta duracak kısmı var biraz sert açılıyor hızlı Çek kendine doğru 🥰
Gamzeaslnts 058elf ya ne güzel ben yapınca kart istiyor sadece 150 ye yakın sepeti doldurdum ama olmadı
3prensesannesiii Alinamoms filtreyi bütün bebek mağazalarında bulabilirsiniz fiyatları da uygun her yerde var
Gzmal minikprensesimm bende küvet vardı kova ve maşhabadan aldım yastık kılıfı biberon fırçası alabildim nevresim 2 yere baktım kalmamış
segoseco minikprensesimm off bende aldım küvet seti falanda bidaha gittiğimde anne yanı yatağı yoktu uzuldum yaa
Yaseminsaim minikprensesimm zibinlarini aldım çokta beğendim.guzeller yastık ve yastık yüzü biberon temizleyeci çıngırak mendil bide güvenlik aparatı 😉👍
Nesibe92 minikprensesimm nevresimin dinezorlusunu aldim yastik kılıfı aldim bidaha aldiklarimiz ayni bide lastikli carsafi yesil olani aldim🥰