ys2021 gzmyldz_18 ben hiç nenehatuna uğramıyorum bile acile gittim birkaç defa pislikten ölür insan şimdi araştırma hastanesine gidiyorum memnunum 👍🏻
Medine_25 gzmyldz_18 Özele gitmiyorsan üniversiteye git derim nenehatuna hiç gitmedim Rabbim de oraya düşürmesin ben buhara da Fatma Aydın a muayene okuyorum detaylı ultrason için de üniversiteye gittim oradaki bayan doktor da çok iyidi😊
Hilal1206 gzmyldz_18 ben nenehatun da selvihan hanımdan memnun kalmıştım ama bu son hamileliğimde eda hanıma gittim iki hafta önce kürtaj oldum bundan sonra Araştırma hastanesinde ömer beye muayene olmayı düşünüyorum
gzmyldz_18 Guneyinannesi1 bende ilk gittiğimde esra yaprak a gittim doktor hiç ilgilenmedi bu Erzurum da ilgilinen bitane taplı dürüst doktor yok☹️🥺
iikiizler ys2021 hangi doktora gidiyorsunuz? Ben buharadaydım ama arastırmaya gecmeye karar verdim doktor tavsiyesi var mı? ys2021
ys2021 iikiizler Prof.Ömer Erkan Yapça’ya gididiyorum bende buhardaydım hümeyra hanımda memnun kalmadım o yüzden Ömer Beyle devam ediyorum😌
gzmyldz_18 Medine_25 sizden ricam yaptıktan sonra memnun kalırsanız bana yazarmısınız burdan çünkü ben horasanda oturuyorum erzuruma gidip gelmemiz zor oluyor merkeze 🥰🥰