bsra1321 Gzmkrks vajinal ultrasonda sağda olması aslında sol ve erkek demek mi? 😀 fotoğrafı yükleyememişim sanırım. 16 haftalık hamileyim, cinsiyeti de henüz öğrenemedik, haftaya öğreneceğiz bakalım metod doğru mu
2bebis1anne Gzmkrks ben tam tersi diye biliyorum canim normalde bebek ksrinda sag tarafra ise erkrk sol tarafta ise kiz diye ultrasonda ise tam tersi
filodib İlk 14 hafta herşeyi erkekti. Çin takvimi. Ramzi methodu. Ultrason herşey ama herşey. Sonra hooopp diye kıza döndü. 16. Haftada kız olduğunu ogrendik ve kesin bilgiydi.
Gzmkrks filodib yani evlat tabi kız erkek asla fark etmiyo ama insan şaşırıyo tabi beklenti değişince
Gzmkrks 2bebis1anne kesenin içinde bebeğin olduğu yere göre konuşuyoruz işte canım demekki bu metodda olmayabiliyo
filodib Gzmkrks ben sadece yakınınız bir teyze var ona çok şaşırmıştım. Erkek bebeğin ilk haftalarda herşeyi gözükür eli ayağı bacağı kız çocuğunun ki biraz hamura benzer demişti. Annesi 4 düşük yapmış. Hepsine bakmış incelemiş ( ben asla bakamazdim galiba) kizlar daha yumuk erkekler daha net belirgin olurmuş. O ilk ultrasonumdan beridir kız diyordu. Ailem herkes inatla erkek derken bile kız olacak demişti. 🙈 İyice bakınca biraz hak verdim aslında. Ama hiç bir şey kesin değil. Kesin olan nasipte olandır. Biraz tevekkül biraz sabır lazım ☺️❤️
Handankisin Benim iki oğlum var ramziye göre soldaydı doğru. Şimdi hamileyim sağda kız düşünüyordum her şey kız gibiydi ama 22 haftalık doktor kesin erkek dedi. Yanlış çıkıyor demek ki ramzi