midekoruyucu Gzmkrks 😍 benim doğru çıkan tek metod. Yok çin takvimi yok bilmem ne hiç bişey tutmadı. Ramziye göre kızdı doktorumuz da kesin kızdedi 😍
Sermec27 Gzmkrks 6 8 hafta arası oğlum sagdaydı bu bebeğimde 6 8 arası sağda bakalım cinsiyeti ne bende tutmadı 🙂
Krizantem_ Gzmkrks Benim vajinal sağda idi ,karından bakıldığında görüntü ters oluyormuş yani karından sol ve vajinale göre bu ramzi teorisi. Benim sağda ve bebeğim erkek teoriye göre doğru ama ben böyle şeylere çok inanmıyorum 😄
Gzmkrks Firdevssduru bebek kese içinde sağ alt veye tam sağ tarafta kız , sol köşe ve sol tarflarda olunca erkek ama 7 ve 10 hafta arası fotolarında
midekoruyucu Gzmkrks 6 haftalık fotosundan baktım, bebek sağdaydı büyüdükçe yön değişti o yüzden 6-7 haftalık ultrason bakılması öneriliyor
Flower3 Gzmkrks mesela resmî ekledim , benim ki böyleydi 8 hafta gibi ne oluyor bu sizce 😊👼 cinsiyetimiz belli bu arada
2bebis1anne Gzmkrks benim ilk kizim karindan bakildiginda kagitta sag taraftaydi bu ulteasonda bakildiginda sol tarafta bakalim daha belli degil ama cinsiyeti