Semmakrcyr Bebek hareketlerinde gözle görülür bir ağırlaşma oldu dokunmasam hiç hareket etmeyecek gibi sizde durumlar nedir ?
E-v-A101 Semmakrcyr 38+1 olduk bebeğimle benimki. Baştan beri. Tembeldi çok az oynuyor ama. Hareketleri her zamanki gibi azalma olmadı Dokununca daha çok oynuyor 🥰
1kiz1anne Semmakrcyr 38+3 olduk bizde 😊 suan yerleri çok daraldı annesi cok normal mis az hareket etmesi bende bu konu hakkında bilgim yoktu sorduğumda bu cevabi almistim artik doguma hazirlandiklari icin kendilerini normal mis rabbim sag salim kucagimiza almayi nasip etsin insallah 🙏
Eenn41 Semmakrcyr ay benimde azaldı 38+3 üm karnımla oynuyorum tatlı yiyorum bazen ufak hareketi oluyo sürekli kafam orda
Mutlubirannee Semmakrcyr 39+2 dün hareket etmiyo diye nts yd girdim gece herşey yolundaydı. Yine olursa yarın hemen gel dedi doktorum gün boyunca 1 defa hareket etti
Ebru555 Semmakrcyr ya mesela bole koltuktan kalkınca ara ara aktıgnı hissedıyom normalmı 20 gundur var en az su falan sızsaydı smdıye belirti verırmıydı 8 gun once bebegın suyu falan ıyıydı
Semmakrcyr Bende dün kontrole gittim bebek gayet sağlıklı şükür doktor çok endişe ediyorsan alalım dedi ben doğası ile oynamaya kıyamadım kendi gelsin evladım diye düşündüm şimdi bekliyorum 🤲🏻
Semmakrcyr Ebru555 büyük ihtimal akıntıdır benim de olmuştu rengi ve kokusu tehlike arzetmiyorsa sorun yoktur bence ağrı falan da yoksa ama sen yine bi doktora sor ben önemli bir şey olduğunu sanmıyorum