_sumeyyebedir7_ Ceren25 ben idrak etmeye çalışıyorum bu haftalar hareketlerin düzensiz olduğuna daha ikna bile olamadım hareket etmesin çocuğu dürtüklüyorum yada eşim evde olunca kuşağını koysana napıyor içerde diyorum 😂😂🥰 birde bunu gördüm aceba noluyor dedim
Ceren25 _sumeyyebedir7_ 😅😅 o haftalarda bende öyleydim dürtüklemiyodumda ama takınti haline getirmiştim bebek hareketlerini sonra alıştım benim bebiş baştan beri çok aşırı hareketli değil ama bu bebekten bebeğe değişiyomuş bide erkek bebekler daha hareketli oluyo burdanda anladığım kadarıyla 😊🥰 benim miniğim uslu 😅🌸
_sumeyyebedir7_ Ceren25 bende takıntı yaptım galiba benimki erkek ve uslu bir bebek herkes çok hareketli olur falan diyor da ama benimki baya sakin bir bebek 🥰
Ceren25 _sumeyyebedir7_ olabilir canm herkeste aynı olcak diye bisey yok ama 28 den sonra daha çok hareketlene bilir 😊
Babymomannesi Ceren25 bende acaba hopluyo mu vuruyomu diye düşünüyorum 😂😂😂 eşim diyo ki ne kadar sert vuruyo. 😂 bizim bebiş baya sağlam hıçkırıyo maşAllah 🧿