Elf_ars Arkadaşlar benim 8. Haftaya kadar arada sırada olan kaşık ağırlarım şişkinliklerim vardı şuan 8+5 im belirtiler kalmadı sizde nasıl durumlar benim gibi olan var mı ?
Babyisot Elf_ars bende 8.haftamdayim en başından beri doğru düzgün biir belirtim olmadı arada şişkinlik hissi oluyor o kadar bir de göğüsler birazcık
Minnak07 Elf_ars benimde 8+3 midem bulantım agızda tat felan hiç bişey yok büyük bir heyecanla 3 ayımı doldurmayı bekliyorum inşallah
Razz7020 Elf_ars 8+4üm bende bir gün çok iyiyim bir gün aşırı berbat. Dün akşama kadar kasık ağrısı çektim akşamda kusunca acile gitmek zorunda kaldım. Dudaklarım kanıyor artık susuz kaldım. Belli olmuyor yani bir iyi bir kötü🤷🏻♀️
Elf_ars Hkk0809 tiksinme var bende de fakat ufak ufak gelen ağrılarım dindi ilk gebeliğim inşallah yolundadır herşey
Beril91 Merhaba bende 8+1 mide bulantı bişey yiyememek aç aç dolaşmak :( siz bu durumda ne yapıyorsunuz
Minnak07 Beril91 kayınvalidem zor zoruna ye gine cıkart derdi o yüzdende miden daha cok bulanıyor canım az az yemeye calış bence benimde açken midem cok kötü oluyor
Elf_ars Beril91 bende de tiksinti var canım sabah uyanınca çubuk kraker yiyorum yanı başımda oluyor çünkü kalkınca aşırı tiksinti ile uyanıyorum. Patates haşlama, yoğurt çorbası, peynir zeytin öyle geçiyor
Beril91 Minnak07 yemeklerden midem bulanıyor almıyor midem sağlıkla alırız kucağımıza bebişlerimizi inşallah :)
Elf_ars Razz7020 İnşallahh zamanla daha iyi olursun canım gerçekten zor bi dönem tiksiniyoruz herşeyden
Razz7020 Gulgzm doktorum vermedi ilaç 3 ayı bi atlat yazarım dedi. Sadece mide yanması çoktu onun için gaviscon şurup içebilirsin dedi çiğneme tabletleri falan ama bir iki kez içtim onları da. Psikolojik oluyor seninki diyor birazda bana önceki kaybımdan dolayı.