Deletedmom_5 Benim son adetim 12 ekim olmasına rağmen geç döllenmeden kaynaklı 1 hafta geriden geliyoruz :) şuan 13+3 üm ama geçtiğimiz kontrolde cinsiyet göstermedi siz öğrenebildiniz mi? :)
Msde_srds Deletedmom_5 biz de 15 + 0 günlüğüz 11. Hafta da erkek tahmini vermişti dün kesinleşti oğluşumuz olacak inşallah 🤰👶
Sdakrbs Deletedmom_5 bende 18 ekim ama bir hafta geç döllenmeyle 12+3 üm şuan yarın doktora gidicem inşallah öğrenirim merakla bekliyorum 🤷🏻♀️
eminedlmnn Sdakrbs bana da mesaj atar mısınız cinsiyet öğrenebilirseniz benim de 19 ekim ama bir hafta geç döllenme şuan 13 ama ultrasonda 12 çıkar bu zamana kadar hep öyleydi.
teachervera Deletedmom_5 son adet tarihim 24 Ekim. 12 hafta 2 günlük idik pazartesi günü doktora gittim ultrason öncesi çikolata yediğim için bebek çok fazla hareketli idi ama doktor erkek dedi çıkıntısı var dedi
badeilemerve Şu an 15+ 1 im. Haftaya salı doktor randevumuz var tam tam 16 haftalık oluyoruz. Cinsiyete bakacak umarım öğrenebiliriz çünkü 13 haftalıkken söylemedi doktor :) Son adet tarihî 6 ekim benim de
Sdakrbs eminedlmnn inşallah öğrenirsem söyleri sizede 😊 normalde bende 13+3 üm ama geç döllenme diye 12+3üm 🤷🏻♀️
eminedlmnn Sdakrbs bende aynı ama doktor uygulamada değiştirme dedi bana o yüzden değiştirmedim bazen 3 bazen 4 gün geriden geliyor bende cıma gidicem çok merak ediyorum söylecek mi diye 😊
Sdakrbs eminedlmnn bana uygulama demedi hiç ama 7 haftalıkken gittiğimde 6 haftalık görünüyor dedi bende değiştirdim bu gideceğim doktor başka belki değişir bilemedim bende🤷🏻♀️