Arkadaşlar bazılarımız bu ülke böyle zihniyetlerden dolayı geri kalmış diyor ama zihniyetten dolayı değil kimse birbirine hoşgörülü değil maalesef..Eskiden çok mu gelişmişti de şimdi geri kalmış oluyor güzel ülkem ezanlar Türkçe okunurken İstanbul çöpten geçilmiyordu internetten araştırırsanız eski haline inanamazsiniz..Hastanede rehin alınan hastalar bir yatakta iki üç kişi yatan hastaneler okulda yarismalarda derece aldığı halde kapalı olduğu için ödülü elinden alınan dinini yaşamak istediği için okuyamayan bir nesil kapalıların okuyamadığı yağ ilaç siralarinin olduğu Kur'an okumanın suç sayıldığı yıllarda mı gelişmişti..Şuan ülkemde hristiyan atesit müslüman hepsi kardeş gibi yaşayabiliyor herkes dinini istediği gibi yasayabiliyorken kimse gericilikten bahsetmemeli..Ben namaz kılan bayan bir doktor isterim kardeşim erkek doktorlar daha iyi der ona gider,ben kapalıyım ve buna dikkat ederim ama annem makyajla gezer erkek arkadaşları da vardır kimse kimseyi görüşü yüzünden yargilamamali karşımızdakini insan olarak görmeliyiz..Yobaz cahil diye adlandırmak çok yanlış..Evet her dinde her kesimde çok kötü yanlışlar yapan suçlular var ama bazılarının yaptığı şeyi tüm topluma veya bir cemaatin kötülüğünü tüm cemaatlere yıkamayız bu vebaldir..Ben tüm insanlığı hristiyan müslüman ateist diye ayırmadan insan olduğu için seviyorum evet her toplumun içinde yanlış yapan birileri mutlaka var bunu bilemeyiz hepimiz birbirimize karşı daha saygılı olalım lütfen o zaman ileri görüşlü olabiliriz 💖💖💖💖