Duyguu111 mommysweet nasıl ya ücretli mi yapılıyor detaylı ultrason ? Ben arayıp sordum hasteneyi sigorta varsa ücretsiz demişti adam?
Gamseee mommysweet ben haftaya cumartesi Jimer de yaptırıcam 480 TL dediler suan bir çok yere göre uygun geldi bize açıkçası suan su dönem de devlet hastanesini beklemek lüzum sıra sıkıntı covid sıkıntı 😖
GamzeBaz mommysweet pazartesi Bn grcm ama hamıle degılm rahım icine fln bklck Bursa sehir hastanesinde
Duyguu111 Ysd00 bndırmadayım kadın Doğum doktorum bana yeşil alan kaydı açtı ve 182 yi arayıp perinatoloji bölümünden sıra almamı söyledi . Ben sırayı alıp Bursa’ya geldiğimde direkt detaylı ultrasona giremeyecek miyim?
Ysd00 Duyguu111 en son randevu veriliyor diye biliyorum. Yeni süreçler eklendi mi hiçbir fikrim yok 🤦🏼♀️
Duyguu111 Dilemege peki kim yaptı size de mi orda yapıldı sanırım bir kadın doktor var? görüntü nasıldı iyi görünüyor mu kaç dakika sürüyor inşallah bayramdan sonra benden Bandırma’dan oraya gelip yaptırmak istiyorum da 😇
Dilemege Duyguu111 Ali’ye hanım yaptı canım yaklaşık bir 30 dk sürdü görüntü de normal ultrason resmî gibi ben çok memnun kaldım herşey çok güzel anlattı 🌸
Duyguu111 Dilemege ay birde şimdi bi hasta 30 dk sürüyorsa gittiğimde saatim geldiğinde girebilecek miyim ben? Uzak yoldan gelicem de oraya ona göre plan yapmaya çalışıyorum
Dilemege Duyguu111 herkes randevulu olduğu İçin o dakikaya göz önüne alarak randevu veriyorlardır canım