ysfali06 Elif06_ ben ilkini 21 ya da 22 de oldum. Zaten ilk doz 20 ile 24 arası yapılıyormuş hemşire öyle söylemişti. İkinciyi de ilkinden en az 4 hafta snra yapıyorlar
34_21_23 Nesrincente yanlışlık yok hanımefendi doğru söylüyor. 2 doz gebelik içinde yapılıyor. Tetenoz aşısı toplamda 5 doz hepsini yaptırırsan ömür boyu koruyuculuğu oluyor. 2 tane gebelikte 1 doğumdan sonra 2 tanede birer yıl arayla
Mom8 Nesrincente yok canım yanlışlık yok 2 doz 1,2 yıl koruyor tamamlanmadığı için doğum sonrasıda kalan 3 doz yapılırsa 10 yıl koruma sağlıyor ama doğum sonrası dozlar çoğu kez tamamlanmıyor gebelikte korusun yeter mantığıyla sağlık ocağıda pek üzerine düşmüyor sonraki dozların
Nesrincente Mom8 hımm hamılelık sonrası anladım sımdı bana ıkı tane yapıldıda ondan sasırdım aynen pek ilgilenmıyolar ya saglık ocagında hersey ona gore zaten
Mom8 Nilasyamom kan sulandırıcı sıkıntı çıkarmıyor canım bende kullanıyorum doktorum hiç.bir sakıncası yok mutlaka yaptır bebeğin ve senin korunman için çok önemli dedi
Gul76 Boncukgiller003 bana gebe takibimi yaptiginda 4 subatta gel demisti asi yapilcak demisti 10 kasimda gitmistim ozaman
Beyzan Ben tüm dozları tamamladığım halde ikinci gebelikte bana yine de vuracağız senin aşin seni korur bebeğin de o aşıyı alması lazım dediler 🤷🏻♀️ tek doz vurulacagim 20. Haftada
_aycaccelik Boncukgiller003 her gebelikte var canım 5 dozu yaptırırsan sonraki gebeliklerde bi daha aşıya gerek kalmıyor ama ilk iki doz şart geri kalan 3 dozu sen istersen gidip yaptırıyosun
istanbul3434 Hamilelikte 2 doz oluyorsunuz eger dogumdan sonra 3 doz daha olursaniz dogurganlik donemi boyunca tekrar olmaniza gerek kalmiyor. Doktoruma danisarak oldum, mutlaka olmam gerektigini soyledi.
Msd26 Boncukgiller003 gebelikte 2 doz yapılıyor ama bunu 5 doza tamamlarsanız ömür boyu koruyuculuğu var sizin tercihiniz