Buseyvz morpella canım Madre bebek sayfasına yaptırdım nakışlı olarak bir bak istersen diğer sorduğum sayfalara göre uygun ve çok memnun kaldım
yesilesinti morpella mini konsept yaptırdım. Baskılı çok memnun kaldım. Kumaş dokusu yumusacık. Suan fiyatı 180 lira.
Mdnyldz morpella Merhaba; 11 li isimli hastane çıkışıni 150tl olarak anlaştık az once sayfayı incelemeni öneririm gayet kaliteli ürünleri ve ilgililer @butikbebecik sayfasi sanırım kanpanya yapmışlar 3gunluk değerlendirmek istersiniz bilginiz olsun.
Nursel67 @morpella ben çiçeksepetinden 12 Li hastane çıkışı yaptırdım 185 TL ydi bi bakın isterseniz hem uygun hemde ürünler güzel
morpella Ozge3747 bende oğluma yaptırdım ordan 120 tl idi şimdi 200 falan istiyorlar aslında çok memnun kaldım ama şuan okadar parayı veremem açıkçası
Merkem morpella instagramdan berilçeyiz sayfasından yaptırdım kalitesi işlemesi çok güzeldi 10’lu set 180₺ fiyatta uygun☺️
Mervetosunn Minik_dükkanım dan tulum set yaptırdım sadece ama fiyat diğerlerine göre uygun bi bakın isterseniz
Mervetosunn morpella tulum bere eldiven 50 TL kargo 15 toplamda 65 TL ödedim desene göre 5 lira gibi fark olabiliyor ama siteye bakarsanız
Suzii-90 morpella madre bebek sayfasına sordum 10 lu hastane çıkışı isimli 160 dedi 14 lü olan da 300 dedi onda yastık falan da vardi bende 10 lu düşünüyorum nasip olursa