afrasil Elifkylc yaşımı bilmeden niye abla diyosun 😀 baska yorumda da gördüm abla dediğini bende herhalde 18 falan diye düşündüm 😀 bende çok korkuyorum bende cektircem esimde ve bende sorun yok suan bende femara ve igne kullandim bu ay
Elifkylc afrasil hahha saygı açısından dedim karşım dakinin yaşını bilmiyorum ki 😂😂 sen kaç yaşındasın umarım sende emeklerinin karşılığını bulursun Rabbim tez zaman da nasip etsin
blueberyy00 Elifkylc bazı eşler gurur yapıyor bana bi tane doktor eşin baktırsın dedi benden habersiz gitmiş eşim tahlil vermeye gurur yapılacak birşey yok bunda eşinde sonunda anlar ama sen yıpranırsın
Elifkylc blueberyy00 gurur dan kesinlikle sorun çıkınca gurur yerler altında erkek için ama ben gittiğim de kaynanam görümcem kayınbabam kapılar da doktorları dinliyorlar dı kendilerine gelince böylelerr bu zoruma gidiyor işte bendee dimdikkk gururlu kendime emin şekilde 10 kere falan doktora gittim hiç birşey çıkmadı Allahıma çok şükürrr
blueberyy00 Elifkylc ya çok iyi anlıyorum benim kaynanam birkere benimle gelmişti düşük tehlikem vardı doktorlar kürtaj dedi inanmadi banan başka doktora götürdü doktor yanında kaynanamın eşin sperm testi yaptırsın dedi hiçbirşey diemedi kaynanam sonra eşime söyledim sağolsun yapmam ne alaka demedi sorun bende yada eşimde olması değil önemli olan karşılıklı çabalamak
Elifkylc blueberyy00 yok çaba bende o yüzden yaptırma tarafında değilim ama bilmiyorum gelmiş bide pişkin pişkin bende istiyorum çocuğumuz olsun diye tek sen istemiyorsun dedim ee niye çabalamıyorsun susuyor
blueberyy00 Elifkylc bırak o isteyene kadar o zaman senin çabanla olacak birşey değil bu utanıp gurur yapacak birşey yok insanlar neler yapıyor evlat sahibi olmak için
dthealthy Elifkylc o neymiş yaa yani suç sende de var biraz tamam de olmazsa olmasın sen niye bu kadar üstüne düşüyorsun stres yapıyorsun çocuk tek kişilik mesele değil işte biz bayanlar herşeyi yükleniyoruz boşver rahatla biraz sorumluluğu üzerine alarak kendinedaha çok stres yapıyorsun
blueberyy00 Elifkylc olsun canım saygı her türlü olur abla diyip germe kendini herkese hepimiz aynı sayılırız burda 😅
Emel38 Elifkylc E2 hormonu düşük görünüyor..yumurtalıkların düzgün çalışıyor mu senin? Bak neler yazıyor E2 hakkinda
Emel38 Emel38 Erkeklerde bu hormonun değer aralığı 10- 50 pg/ml, - Menopoza girmemiş kadınlarda 45 ile 400 pg/ ml, - Menopoza giren kadınlar 0 ile 30 pg/ml, - Çocuklarda 0 ile 25 pg/ml aralığında olması
Elifkylc Emel38 valla bilmiyorum ki abla kaç kere bakıldı yumurtalıklarıma hiç bir sorun yok gayet sağlıklı bir sürü yumurtan var denildi hatta geçen ay yılbaşında haftasonu ilişki önerdi doktor yaptık hamile değilim